Salut, bellesa i benestar a la Farmàcia Fermí Sanz

Uns artistes de la croqueta a la nostra platja
6 abril, 2014
Falten dos dies per veure el cartell del Minipop (Ssssssh!)
8 abril, 2014
Mostrar tot

Salut, bellesa i benestar a la Farmàcia Fermí Sanz

farmacia2Hi ha artistes i artistes, hi ha festivals i festivals i hi ha farmàcies i farmàcies. Avui, coincidint amb el Dia Mundial de la Salut, us presentem la millor de les millors. La Farmàcia Fermí Sanz de Tarragona es presenta com un nou concepte d’espai de salut, bellesa i benestar. I s’han apuntat a la Xarxa Minipop!

A casa dels nostres micromecenes hi trobareu tots els medicaments que necessiteu i una gran varietat de productes relacionats amb la cura i salut de tota la família.farmacia1Són a la Rambla Nova 55 i a Compte de Rius 28. Darrera els taulells i al laboratori hi ha un equip de nou persones que us oferiran serveis de formulació magistral, assessorament nutricional, homeopatia, dermocosmètica, cosmètica natural, cosmètica masculina, anàlisi, fitoteràpia, aromateràpia i veterinària. Treballen amb les millors marques!

A més, tenen un calendari d’activitats molt interessant. Aquest dijous presenten la línia de cosmètics dels Laboratoris Lierac, el 17 d’abril us ofereixen un estudi de caiguda capil·lar i preparació per al sol amb els productes dels laboratoris Pierre Fabre i els dies 7, 8 i 9 de maig un estudi personalitzat de la pell realitzat pels especialistes de la prestigiosa Clínica del Dr Umbert.

Si en voleu saber més o fer encàrrecs online entreu a http://www.farmaciaferminsanz.com