Teixint la Xarxa Minipop amb les llanes de Tricot&Craft

Falten dos dies per veure el cartell del Minipop (Ssssssh!)
8 abril, 2014
Un món de joguines a la Rambla Nova
10 abril, 2014
Mostrar tot

Teixint la Xarxa Minipop amb les llanes de Tricot&Craft

tricotandcraftJa sabeu que a nosaltres ens encanten les coses boniques fetes a mà i per això també ens encanta presentar-vos el nostre micromecenes d’avui. Teixint la Xarxa Minipop hi hem trobat Tricot&Craft, una botiga que neix de la passió i de l’obsessió per les llanes. Si obriu la porta número 5 del carrer Cos del Bou de Tarragona hi trobareu un món de diferents gammes de filats per teixir, agulles i accessoris. Un paradís pels amants de la nostra Fira Minicrafts!

tricotandcraft2De moment, tenen les prestatgeries plenes de llanes Drops, Malabrigo, Rosarios 4 y Shoppel Wolle i d’agulles Mildward, Knit Pro i Addi. Però poc a poc ampliaran l’oferta amb nous productes fantàstics per teixir. Si busqueu alguna cosa especial no dubteu a demanar-la i intentaran trobar-la.

I atenció perquè a Tricot&Craft no només venen i assessoren. També fan tallers d’enfeltrar a mà, d’amiguris de ganxet o de fer mitja. El proper serà per aprendre a fer un xal amb calats. Ens hi apuntem?

A Tricot&Craft els agrada teixir, fer punt, ganxet i sobretot, aprendre coses noves amb vosaltres.

logotricotSi els voleu acompanyar i descobrir noves tècniques, entreu al seu web (http://tricotandcraft.cat) i seguiu-los al Facebook i a Pinterest.