Falten dos dies per veure el cartell del Minipop (Ssssssh!)

Salut, bellesa i benestar a la Farmàcia Fermí Sanz
7 abril, 2014
Teixint la Xarxa Minipop amb les llanes de Tricot&Craft
9 abril, 2014
Mostrar tot

Falten dos dies per veure el cartell del Minipop (Ssssssh!)

spot8Ja tenim el cartell del Minipop a punt! Però encara no us el podem dir! I si ho expliquem fluixet a cau d’orella? Nooooo! Impacients!

No sé si tenim més ganes nosaltres d’anunciar-ho o vosaltres de saber-ho. Hem de confessar que cada vegada que hi pensem ens vénen unes temptacions de fer-ho públic que no ens aguantem. Ens encanta la selecció musical del Lluís! Molen tant els noms dels artistes de la quarta edició que es fa difícil no esbombar-ho als quatre vents! Fins i tot hem hagut d’engabiar els ocellets de colors perquè volien sortir volant i piular-ho per tot arreu. I encara falten dos dies!

spot1Ahir vam gravar el vídeo de presentació amb alguns membres de l’equip. El Sergi i la Joana, de S. Morris Produccions, i l’Aida, la nostra productora i dj, s’han inventat una sequència que semblava fàcil però no ho era. Han hagut de donar instruccions una i una altra vegada i ho hem repetit tot fins que ha quedat perfecte. Com sempre ho hem fet amb molt de gust perquè ens entusiasma tot el que sona a Minipop.

Mentre no arriba el vídeo amb aquest repartiment de luxe, us deixem unes imatges del making off.