L’AEHT, un paraigua on té cabuda tot el sector HORECA

El fan de la setmana!
13 abril, 2014
Mab tot per la dona, on tu ets la protagonista
15 abril, 2014
Mostrar tot

L’AEHT, un paraigua on té cabuda tot el sector HORECA

aehEls dies de pluja són dies de paraigües i botes d’aigua, els carrers s’omplen de gent que s’hi resguarden donant color al dia gris que ens el fa treure al carrer. Així actua l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la província de Tarragona (AEHT), com un paraigua per a tots els hotels, restaurants i bars (HORECA) de la demarcació que necessiten assessorament en els assumptes que van més enllà de la cuina, la gastronomia o l’allotjament. aehlogo

Paraules com fiscalitat, laboral, normativa, són moltes vegades desconegudes o incompreses dins d’un negoci on s’ha d’estar pendent d’un munt de coses a la vegada cada dia, aquí entren els professionals de l’AEHT. Que tens un problema amb els impostos? Hi ha el departament de fiscalitat que t’ajuda en tot el que necessites. Que no saps quin tipus de contracte has d’utilitzar per un nou treballador? El departament de Laboral t’assessora i et guia en tot el procés. Que vols formar els teus treballadors i no saps quin curs pot adequar-se millor al teu establiment? Doncs no hi ha problema l’associació té un ampli ventall de cursos dirigits especialment al sector HORECA, des de cursos de manipuladors d’aliments fins als de rus aplicat al sector hoteler.

A més, treballen perquè s’estigui al dia de tot el que succeeix al voltant d’aquest sector tan important al nostre territori, defensant els seus interessos davant de les administracions i institucions públiques tant locals, com nacionals o internacionals. També, l’actualitat del sector es posa a l’abast de tots a través de la seva plana web, la seva newsletter mensual i els comunicats personalitzats als seus associats.

Tot i que sempre plou sobre mullat, el paraigua de l’AEHT sempre té un lloc per tots aquells establiments, petits o grans que vulguin aixoplugar-se dels seus problemes i trobar un lloc on saben el que necessiten i el que és millor per cada situació en què es troben.

L’AEHT està sempre a prop seu, i aquest any també ha volgut estar a la Xarxa Minipop, donant suport a les iniciatives que aporten valor a la nostra ciutat i al nostre turismo.