Aneu a la Clínica Dental Guiu i ensenyeu les dents!

Des de la idea fins a la postproducció amb S. Morris Produccions
21 abril, 2013
Roses, llibres i TauSalut pels que s’estimen
23 abril, 2013
Mostrar tot

Aneu a la Clínica Dental Guiu i ensenyeu les dents!

clinicadentalguiu1Bon dia! Hi ha dues coses que fan moooolta mandra però que s’han de fer! Aixecar-se els dilluns i anar al dentista. Nosaltres tenim la solució per totes dues.

Per la primera, una bona dutxa amb la música del tercer Minipop. Cliqueu aquí i comenceu la setmana amb molt bon rotllo.

I per la segona, el mecenes d’avui! Al centre de Tarragona, amb quaranta anys d’experiència, una gran professionalitat i l’última tecnologia en tractaments odontològics. Segur que us heu creuat algun dia passejant per la Rambla Nova perquè els tenim molt a prop del Minipop. Els coneixeu? No? Tenim l’honor de presentar-vos la Clínica Dental Guiu! Amb ells anar al dentista és una altra cosa. Ja no teniu excusa per ajornar més la visita. Què espereu per demanar hora? D’aquest Minipop no passa!

clinicadentalguiu2Tant si és per una visita preventiva com si ja teniu un problema, és important escollir un bon dentista. Per això us recomanem la Clínica Dental Guiu, una consulta privada situada a la principal avinguda de la ciutat de Tarragona, a la Rambla Nova 106 bis.

Va començar el seu camí professional el mes de juliol de 1973, de mans del doctor Agustín Guiu Anés, centrant-se en el camp de l’odontologia general, l’ortodòncia i l’odontologia conservadora.

El 22 de desembre de 1989, la consulta es va constituir com a societat limitada, amb el nom de Clínica Dental Guiu SL. El doctor Agustín Guiu va ser nomenat director i van contractar diversos odontòlegs col·laboradores de diferents especialitats.

El 21 de juliol de 2004, la Clínica Dental Guiu va nomenar director el doctor Lucas A. Guiu Navarro. Llavors es va iniciar una nova etapa d’activitats ampliades a les següents especialitats: cirurgia maxil·lofacial, odontopediatria, periodòncia y pròtesis especialitzades sobre implants, i tractaments amb sedació semi-conscient, entre altres. Així mateix, es va procedir a la remodelació de les instal·lacions, informatitzant fitxers i digitalitzant la radiologia.

En l’actualitat, la Clínica Dental Guiu ofereix serveis de tractaments bucals d’odontologia integral. Són una clínica amb 40 anys d’història, de gran prestigi i amb una situació immillorable al centre de la ciutat. Podeu seguiu-los a Facebook per conèixer-los millor.