Be One i digues “Per fi és dilluns”!!!

Si no ho trobeu a Mercamoda és que no existeix
28 abril, 2013
L’Estudi de Música serà al Minipop per fomentar la creativitat dels més petits
30 abril, 2013
Mostrar tot

Be One i digues “Per fi és dilluns”!!!

beonePer fi és dilluns!!! Us agradaria començar la setmana així? Voleu conèixer les set claus perquè vosaltres i el vostre equip gaudiu de la feina? Doncs us volem presentar una persona que us ajudarà a aconseguir-ho.

És Tecleta, és mecenes del Minipop i és especialista en coaching i training d’alt impacte per al desenvolupament humà dins les organitzacions. Ella és Bibiana Villa, l’ànima de Be One Coaching & Training, i organitza workshops per a particulars i empreses perquè us desperteu contents els 7 dies de la setmana, sense restriccions ni condicions.

Esteu de sort perquè aquests cursos són una bona manera de tastar els serveis de Be One. Són ideals si voleu ser uns referents pel vostre equip, brillar i treure el millor de vosaltres mateixos amb una actitud positiva, conèixer les eines que us permetin ser els protagonistes de propiciar un bon clima en l’organització i uns exemples d’emprenedoria i compromís, contagiar la vostra energia i millorar habilitats com la creativitat, la proactivitat, l’entusiasme i el desenvolupament de potencial.

Però aquests workshops són només una de les nombroses iniciatives de Be Coaching, que es dedica a cooperar amb els seus clients per a potenciar el talent i lideratge per un alt rendiment personal i professional. Sabeu que la productivitat i eficàcia de la vostra empresa incrementaran amb la millora del potencial humà dels vostres professionals i col·laboradors?

Si voleu guanyar confiança, vèncer les pors que us limiten, aconseguir els vostres somnis i brillar, Be One està fet per vosaltres. Us acompanyaran mitjançant processos de coaching i tallers de formació al creixement humà de les persones. Seguiu-los al Facebook i sabreu tot el que fan. I després d’aquest primer clic, actueu i sorpreneu-vos! Abandoneu el símptoma de la felicitat ajornada. Camineu cap als vostres somnis amb amor, passió, constància i convenciment que ho feu el que heu de fer per assolir la vida anhelada. Us ho podeu regalar. Per què no?

A més, Bibiana Villa és una de les creadores del projecte Creix en Positiu, que neix amb l’objectiu de donar eines i acompanyar els més petits per créixer feliços, autèntics, creatius i equilibrats. Els pares podreu aprendre a detectar i gestionar les seves emocions per a contribuir en el seu creixement emocional i personal.