lauraStrada Interiors, espais amb personalitat

Minimum, per vestir de dalt a baix tota la família
1 maig, 2014
Hansel&Gretel, un espai per endolcir la teva vida
3 maig, 2014
Mostrar tot

lauraStrada Interiors, espais amb personalitat

strada2Diuen que una de les grans pors dels escriptors és enfrontar-se al full en blanc, i traspassar la seva historia per donar-li la forma i el contingut que després serà el llibre que nosaltres llegirem. Com els escriptors, la lauraStrada Interiors, el nostre mecenes d’avui, s’enfronta a les parets en blanc i als espais buits sense por, per donar-los la personalitat que mereixen i que deixen entreveure el que és la persona que allí dormirà, menjarà, treballarà o simplement gaudirà.

La Laura Estrada, es dedica a vestir els espais per donar-los l’exclusivitat que necessiten, fugint dels estereotips, i com si es tractés d’un llibre, dissenya la història d’un espai on algú o alguns faran que aquesta no tingui final.

strada3Habitacions de nadons pensades per a ells i per quan siguin més grans, racons que prenen vida per quan deixin de jugar i comencin a estudiar, prestatgeries on els peluixos poden deixar pas als contes i als seus primers llibres, caixes que s’omplen de secrets que el temps esfuma per encabir records, … Un sens fi de possibilitats que només les mans de la Laura saben expressar a través dels seus dissenys.

strada1Qualsevol espai pot ser una porta oberta per deixar anar la imaginació. Un llum, un moble, una tanca de jardí, una prestatgeria, un coixí, tot posat a un lloc o un altre o fins i tot afegint algun detall, canvia tot el que l’envolta. I la Laura ho sap i ho sap fer molt bé, i no tan sols a les llars sinó també en despatxos, establiments o locals.
Així, si teniu pensat contar una història personal i original a través de les parets, racons o indrets de la vostra casa o del vostre negoci i transmetre-ho, entreu a la plana web de lauraStrada Interiors o truqueu al telèfon 977 238409.

Ei, que val la pena!!!