Necessitem voluntaris que vulguin fer història amb nosaltres!
17 maig, 2014
El web de les famílies nombroses
18 maig, 2014
Mostrar tot

De què té gust el Minipop?

espiga1Sabeu de què té gust el Minipop? De magdalenes d’espelta amb xocolata, de pastís de poma, d’entrepans vegetals, de pizzes d’espelta amb verduretes, de croquetes de mill i tofu, de vegeburguers, de sucs naturals i d’altres delícies! Com cada any, la Paula de L’Espiga d’or i el seu equip es posaran el davantal i ens tornaran a demostrar que el menjar ràpid també pot ser saludable! Les seves arts culinàries seran al Minipop per omplir la panxa de petits i grans!

A més, en aquesta quarta edició, no només ens seduiran dissabte amb la seva cuina vegetariana i macrobiòtica. També ens portaran esmorzar i dinar per diumenge. Ens proposen maridar el vermut modernista amb un combinat d’arròs integral amb llavors i amanida o bé espirals de colors pels més menuts.

SONY DSCI si esteu impacients per tastar les seves especialitats, els podeu visitar al número 17 del carrer Rovira i Virgili de Tarragona. Hi podreu comprar plats cuinats per emportar i tota mena de productes ecològics. O també entaular-vos a al seu restaurant per esmorzar, dinar o berenar amb menjar sa, natural i casolà. Però el més important de tot és… Atenció! Que tenen entrades anticipades del Minipop!

Ah! I no podem acabar el post sense dir-vos que també tenen servei d’estètica bio, massatges amb olis essencials ecològics, servei d’orientació i assessorament nutricional per a tota la família.

I ens hem deixat pel final la cirereta del pastís: els seus tallers de cuina saludable per nens “Crea i creix a la cuina” són exquisits en tots els sentits. De ben petits aprenen a elaborar plats nutritius i boníssims. Per això han tingut molt d’èxit. Si us voleu posar el davantal en família, feu un cop d’ull al calendari d’aquest trimestre.

espiga3espiga5espiga2