Jordi Lanuza actuarà als vermuts de presentació del Minipop a Lleida i Reus

Hallo Idiomas, per entendre’s a tot el món
21 abril, 2015
El power trio tarragoní Ivory encetarà el cinquè Minipop
26 abril, 2015
Mostrar tot

Jordi Lanuza actuarà als vermuts de presentació del Minipop a Lleida i Reus

El cantant i guitarrista d’Inspira oferirà una versió acústica del seu cançoner de pop d’autor

També hi haurà un taller creatiu relacionat amb el festival i una zona de jocs

Els que comprin l’abonament a les presentacions s’enduran una sorpresa musical de regal

Inspira | El refugi de les hores from Amniòtic Records on Vimeo.

Jordi Lanuza oferirà concerts acústics a les festes de presentació del Minipop del 2 de maig a Can Ramon de Lleida i el 16 de maig a Cal Massó de Reus. El compositor, cantant i guitarrista de la banda barcelonina Inspira repassarà en solitari el seu cançoner pop d’autor ple de matisos i sensibilitat.

Lanuza coneix molt bé el festival perquè el 2013 hi va actuar amb Inspira per estrenar en exclusiva el seu tercer disc “Amunt”. El seu anterior treball, “Escapistes”, havia portat la banda a passar pel Primavera Sound, el PopArb i el Faraday, i des de llavors ja no han parat. Precisament ara estan tancats a l’estudi gravant l’esperadíssim quart disc.

Vermut musical del Minipop 2014 a Lleida

Vermut musical del Minipop 2014 a Lleida

El primer vermut musical amb Jordi Lanuza serà a Lleida el 2 de maig. Com l’any passat, coincidint amb la Fira de Titelles de Lleida, a partir de les 12 serem a Can Ramon (carrer Baixada de la Trinitat, 5) per compartir un bona festeta amb els lleidatans i fer-los baixar cap a Tarragona del 5 al 7 de juny.

I amb el segon acústic el Minipop arribarà a Reus per primera vegada. No estarem sols sinó molt ben acompanyats d’un parell de ‘reusencs il·lustres’. Un és un local cultural de referència amb una terrasseta esplèndida que ens obre les portes de bat a bat per acollir la festa: el Centre d’Art Cal Massó (carrer Pròsper de Bofarull, 7). I l’altre és l’autèntic vermut de Reus i  reconegut a tot Europa: el Vermut Miró. Tot un luxe!

A totes les presentacions podreu comprar l’abonament del Minipop al preu súper-reduït de 6 euros i emportar-vos una sorpresa musical de regal. A més, repartirem la cinquena i última postal del cinquè aniversari i si ens ensenyeu la col·lecció sencera us donarem un obsequi per súper fans del festival.