Mab tot per la dona, on tu ets la protagonista

L’AEHT, un paraigua on té cabuda tot el sector HORECA
14 abril, 2014
Posa’t guapa a Antonieta Agustí Perruqueries
16 abril, 2014
Mostrar tot

Mab tot per la dona, on tu ets la protagonista

mab1Un dels moments claus en la vida d’una dona és la seva maternitat. Comença una carrera d’obstacles que vas passant com si es tractés d’un videojoc, ecografies, visites a les llevadores, el teu cos canvia a mesura que va creixent el teu fill. Fins que arriba el moment del part i veus per primera vegada la cara del teu petit.

Fins aquí, el camí se’t fa molt llarg, i has de saber estar preparada, per aquest motiu necessites l’ajuda de professionals que et guiïn en aquesta fase de la teva vida i t’ajudin en tot el que comporta “el després de”…

Des de febrer de 2011 a Tarragona hi tenim el lloc que ens ajudarà a assimilar tot el que comporta la preparació per al part, el post part, i altres necessitats sanitàries, Mab tot per la dona.

mab2Aquest centre s’ha convertit en un lloc on les pacients se senten còmodes i ben ateses per professionals especialitzats, aconseguint fer de Mab un centre acollidor, on ens trobem com a casa.

Van obrir amb ànim d’oferir una millora a la qualitat assistencial en certes patologies prevalent en les dones i ho han aconseguit. L’objectiu principal del centre és oferir informació i ajuda amb la voluntat que es conegui el que la Fisioteràpia pot fer per a millorar la qualitat de vida.

Mab disposa d’un ampli ventall de serveis, ofereixen tractaments individuals i personalitzats, sense mirar el rellotge ni el nombre de sessions, només l’evolució de la pacient.

Dins del centre hi ha un espai botiga on es poden trobar productes específics per a la dona i els futurs pares i els seus nadons.

Avantatges per les famílies sòcies de Tecletes: any 2014 5% de descompte en la botiga, 10% de descompte en els tractaments i matrícula gratuïta en la gimnàstica en grup.

Oferta especial mes de juny (Minipop): 1era visita post part 25 % de descompte.