Posa’t guapa a Antonieta Agustí Perruqueries

Mab tot per la dona, on tu ets la protagonista
15 abril, 2014
Una imatge val més que mil paraules
17 abril, 2014
Mostrar tot

Posa’t guapa a Antonieta Agustí Perruqueries

antonieta1Arriba el bon temps, la calor, comencem a deixar a l’armari, els abrics, la màniga llarga i el fred, és un moment perfecte per deixar-nos anar i posar-nos en mans de professionals per començar l’època de sol i platja. I on anem? Doncs al lloc idoni i amb una llarga experiència en el món de la perruqueria i la imatge, Antonieta Agustí Perruqueria a El Corte Inglés de Tarragona. Un espai innovador on et dispensen totes les atencions que et mereixes, t’escolten i et proposen un estudi d’imatge personal perquè puguis ser qui vols ser: tu. I quina millor ocasió que ara, demà o qualsevol…

antonieta2En aquest centre podeu gaudir de tots els serveis necessaris per posar-vos guapíssimes per un esdeveniment, un canvi de look o senzillament “porque yo lo valgo” perquè nosaltres ens ho mereixem, o no?

I si us agrada està a l’última en imatge i moda podeu passar a informar-vos per la seva escola de formació, l’Institut Superior de Perruqueria al carrer Estanislau Figueres. És una escola de perruqueria i centre de perfeccionament on ofereixen ensenyament pràctic i personalitzat perquè pugueu desenvolupar la vostra creativitat des del primer dia.

També heu de saber que a Antonieta Agustí Perruqueria, compta amb més de 10 anys d’experiència en el camp de la perruqueria oncològica i són un referent a la província de Tarragona. Us assessoren en tot el procés amb la màxima dedicació i serietat, amb el compromís que l’atenció sigui completament personalitzada per què et sentis segura amb els resultats: des de l’estudi inicial de la imatge i fisonomia fins a l’elecció de la perruca que més s’adequa a cadascú, sempre partint de la personalitat i imatge de qui l’ha de portar.

Així que, no teniu excusa per estar guapes i com a noves per al Festival Minipop. Heu de demanar cita com més aviat millor, perquè posar-te a les mans d’aquests professionals és un plaer.

Entreu a la seva plana web o truqueu al telèfon 977 24 45 03 i a posar-vos guapes!