Els ocellets del Minipop volen a la biblioteca!

Ens vestim a Chiquiboy!
18 abril, 2014
Ser Ioga, un espai pensat pel teu benestar
20 abril, 2014
Mostrar tot

Els ocellets del Minipop volen a la biblioteca!

revetlla ocellsTeniu fam de lletres? Us agradaria conèixer la veritable història dels ocellets del Minipop?

Doncs, no patiu gens ni mica. Tenim la fórmula per fer realitat els vostres desitjos! Només cal que prengueu moltes ganes d’escoltar i us dirigiu aquest dimarts a la tarda a la Biblioteca de Tarragona (carrer Fortuny, 30). Hi celebren la Revetlla de Sant Jordi i, enguany, ens hi han convidat perquè donem a conèixer les aventures dels ocellets més marxosos i acolorits de tot Tarragona i part de l’estranger.

La Dawnoi Sagnket, responsable de donar-los vida a través de les seves il·lustracions i la Rat Cebrián, membre del col·lectiu Entret(r)es, s’encarregaran d’explicar el conte de “Mini i pop”.

L’activitat, com el festival, està pensada perquè petits i grans s’ho passin pipa plegats. La proposta familiar donarà el tret de sortida a les 17 h i el conte podreu sentir-lo a les 18.30. El record que us endureu a casa us agradarà molt i molt, us ho assegurem!

Per cert, que per escoltar en primícia el conte del Minipop, heu de fer inscripció prèvia a la Biblioteca. Les places són limitades i cal que telefoneu al 977 24 05 44 o feu un correu a bptarragona.cultura@gencat.cat.