El Minipop farà públic el cartell musical el proper 14 de març
7 març, 2017
Nosaltres ja ho sabem :)
12 març, 2017
Mostrar tot

Torna el robot del Minipop!

El robot del Minipop ha tornat amb alguns cargols de menys i amb algun mecanisme de més! I és que al sisè Minipop el vam fer treballar tant que s’hi va deixar la meitat dels braços!

L’androide va aparèixer per primera vegada el març del 2016 de la mà de la dissenyadora gràfica Eva Jolis i va fer fora els ocellets de les cinc primeres edicions. El seu debut va ser espectacular i aviat es va convertir en el rei de la pista.

Si al principi semblava tímid i quiet als cartells i a la xarxa, quan va arribar el dia del festival es va carregar les piles i va connectar amb tothom.

Després de 9 mesos de descans, l’hem trobat una mica esvalotat. Al cap hi porta un radiocasset Sanyo típic dels 80, a la panxa s’hi ha ensamblat una Polaroid i escup les fotos del comptador pel melic. A més, camina de tort i diu que vol saltar al llit elàstic amb els seus amics!

Dimarts us el presentem en persona! Serà allí immòbil, intentant fer veure que és de paper i tinta, al costat dels noms dels artistes del cartell d’enguany!