Els minireporters exposaran les seves fotos a la nova galeria d’art del Minipop

Bibiana Ballbè punxarà una sessió de retro hip hop
5 maig, 2017
La 5a edició de la Fira Minicrafts arriba amb 28 parades per a totes les edats i gustos
7 maig, 2017
Mostrar tot

Els minireporters exposaran les seves fotos a la nova galeria d’art del Minipop

L’exposició ‘Objectiu Minipop”, patrocinada per Repsol, és el resultat del taller de fotografia que es va portar a terme l’any passat

Els nens i nenes d’entre 8 i 12 anys que vulguin participar al taller de la propera edició es poden inscriure fins el 28 de maig

Foto: Jaime Rojas

El Minipop estrena galeria d’art. Els 14 minireporters que van participar al taller creatiu de fotografia de l’any passat exposaran les seves obres a l’espai “Objectiu Minipop”, situat dins del recinte del festival, al passeig e les Palmeres. L’exposició, patrocinada per Repsol, tindrà la seva pròpia inauguració, el divendres dia 2 de juny a les 17:45 hores i es podrà visitar fins diumenge.

La nova galeria acollirà una selecció de 35 fotografies fetes per nens i nenes d’entre 8 i 12 anys durant el sisè Minipop, seguint les recomanacions dels fotògrafs oficials del festival, Jaime Rojas i Rosa Rovira.

Els petits reporters, dividits en grups de sis, van escoltar les explicacions dels experts i després van poder accedir a totes les zones del festival, des del backstage fins a l’escenari, per captar la seva particular visió del festival durant un parell d’hores.

El resultat va ser tan positiu que l’organització ha decidit obrir aquesta exposició durant el festival i repetir el taller perquè altres nens i nenes tinguin l’oportunitat de viure l’experiència.

Els interessats es poden inscriure a partir del dilluns 8 de maig i fins al diumenge 28 de maig a la nit enviant un correu electrònic a tallers@minipop.net amb el nom del participant, l’edat (han de tenir entre 8 i 12 anys), el telèfon ode contacte del pare o la mare i el motiu pel qual es volen apuntar.

El taller es portarà a terme en tres torns el 2 de juny de 18:30 a 20:30h, el 3 de juny de 18:30 a 20:30h i el 4 de juny de 12 a 14 hores. Els participants hauran de portar la seva pròpia càmera. L’activitat s’iniciarà a l’espai de l’exposició fotogràfica, on hi haurà la presentació i una sessió de 20 minuts de teoria. Posteriorment, els participants es mouran lliurement pel festival acompanyats dels seus pares. L’última mitja hora servirà per descarregar i seleccionar les fotografies.

D’aquesta manera, els minireporters podran conèixer el Minipop per dins, descobrir els seus racons més amagats, enfilar-se a l’escenari o entrar a la sala de producció. Aprendran les tècniques bàsiques per ser aconseguir ser un reporter musical de luxe amb l’ajuda de dos artistassos que han fotografiat el Minipop del dret i del revés. A més, l’any vinent es farà una altra exposició amb les millors imatges que capturin enguany.