CaixaForum s’instal·la al Minipop durant els tres dies
17 maig, 2017
La il·lustradora Marta Bellvehí dibuixarà els concerts de divendres
19 maig, 2017
Mostrar tot

Un festival per menjar-se’l!

L’espai de restauració del Minipop ja ens fa venir gana. Aquest any l’Espiga d’Or i Sapporo Tarragona ens tornaran a seduir amb les seves especialitats dins del recinte del festival.

El sopar oriental de Sapporo ja és un clàssic de la nit de divendres al Minipop. Ens oferiran plats combinats amb arròs o fideus, sushi i amanida. Un combo perfecte per acompanyar una vetllada de cinema oriental.

El menjar bo, sa i bio de l’Espiga d’Or agafarà el relleu de la gastronomia pels berenars i sopars de dissabte i l’esmorzar i de diumenge. Perquè el menjar ràpid també pot ser saludable i apte per a tots els públics! Podreu triar entre galetes, muffins, pastissos d’elaboració pròpia sense ou ni fructosa, entrepans sense gluten i pizzes vegetals amb formatge vegà, humus, truites, vegeburger, croquetes i altres propostes orgàniques i sobretot boníssimes.

Més bones notícies. Enguany tindrem gelats artesans de tots els gustos i colors. Des de Vic, la Xixuneta arribarà amb un carrito vintage per refrescar el festival. Com sempre, el Minibar servirà cervesa Estrella Damm, vermut De Muller, patates, olives i minigins; i a l’Espai Nadó el Kiosk Tecletes calmarà la set i el Minipop Corner apagarà la gana amb broquetes de fruita i crispetes.

A més, molt a prop del festival diversos restaurants oferiran menús Minipop. L’abonament i la polsera del festival també us serviran per obtenir descomptes en hotels, càmpings i bitllets de Renfe i accedir gratuïtament a les  Muralles, el Fòrum Provincial, el Circ, l’Amfiteatre i el Fòrum local. Si veniu de lluny, feu un cop d’ull a la informació turística del web i organitzeu la vostra escapada a Tarragona. No ho deixeu per l’últim dia perquè ja no queden habitacions a l’Hotel Lauria i al Catalunya Express. Però no us espanteu, que encara sou a temps per allotjar-vos als Tarragona Suites Apartments. Són moníssims i estan a tocar del festival.