Us convidem a conèixer la família Mini a Oliva Motor
24 maig, 2017
Voleu saber tot el que passarà dissabte?
27 maig, 2017
Mostrar tot

Un divendres molt xinès

L’arrencada de la setena edició del Minipop tindrà accent xinès. Només falta una setmana per la Nit Oriental, que estarà dedicada enguany a una de les cultures més antigues i complexes del món i començarà més aviat que mai. A partir de les sis de la tarda l’Associació de Cultura Xinesa Tarragona i l’escola de xinès Yang Yang Idiomes ens  oferiran una autèntica festa xinesa amb els tradicionals dracs i lleons, ens portaran material per aprendre la cal·ligrafia xinesa i ens deixaran posar vestits i assajar les normes de cortesia de la Xina antiga.  A més, Pipiripip Studio ens convidarà a decorar una tote bag amb elements gràfics orientals.

I quan ja estiguem ben ambientats, la pantalla gran del Minipop s’omplirà de criatures màgiques, monstres i caçamonstres. Monster Hunt, la segona pel·lícula més taquillera de la història de Xina, arriba al festival de la mà de les Nits de Cinema Oriental de Vic. En aquesta combinació d’imatge real i excel·lent animació CGI, del mateix estudi que va fer Shrek, la reina del món dels monstres està embarassada del futur rei. Però uns monstres malvats volen ocupar el tron i la perseguiran la reina per prendre-li el fill. Per això, la reina fuig al món dels humans a cercar refugi.

Entremig, farem una escapada al Japó per anar a buscar el sushi, arròs i fideus que el restaurant Sapporo ens servirà dins del recinte, mentre la periodista Helle Kettner torna a posar a provar els nostres coneixements musicals en un divertit concurs pensat per totes les edats.

Però no tot serà oriental! En l’apartat musical divendres tindrem artistes de Tarragona, Barcelona, Granollers, la Bisbal de l’Empordà i Sabadell. Després de la inauguració de la nova exposició dels minireporters “Objectiu Minipop“, Espaldamaceta estrenarà l’escenari amb les cançons de “Els pares som públic d’un gran espectacle”, l’Albert i el Cuervo de Retirada actuaran per primera vegada a Tarragona, i Carles Belda i Sanjosex plantaran un pomeró.

Divendres també obrirà les portes la nova Silent Disco del Minipop, una discoteca molt especial on tothom balla i s’ho passa bé però al mateix temps regna un silenci hipnòtic.

Altres activitats per divendres són els slow tallers d’escriptura i dicció poètica de Meritxell Cucurella-Jorba i de dibuix de Marta Bellvehí i les sis propostes que es quedaran els tres dies del festival.

Us podeu descarregar el programa complet (pdf) cicant aquí.