Voleu saber tot el que passarà dissabte?

Un divendres molt xinès
26 maig, 2017
Vermut de diumenge amb titelles i retro hip hop
28 maig, 2017
Mostrar tot

Voleu saber tot el que passarà dissabte?

27Avui som dissabte i ja tenim al cap el dissabte de Minipop. Set dies i estarem vivint el dia del mig. Voleu saber què passarà entre dos quarts de sis de la tarda i la una de la matinada al passeig de les Palmeres?

A la zona de concerts hi tindrem música sense parar amb Superpandas dj, Pavvla, Marion Harper, La Bienquerida (Acoustic Set), Mazoni, Cala Vento i Superpandas dj.

Paral·lelament,  l’enigmàtica Silent Disco tornarà a obrir i la zona de tallers creatius viurà el dia més intens amb 18 propostes artístiques de tot tipus.

Mentrestant, a la part més tranquila del festival, les Tecletes posaran en marxa l’Espai Nadó per mimar els més petits de la casa i les seves famílies amb cinema a la caravana, crispetes, disfresses, sons, sorra, colors, olors i emocions.

I encara no us hem explicat la clàssica sessió de cinema nostàlgic. Aquesta vegada recuperem “The Pricess bride”, un conte de fades ple d’humor i dobles lectures que fascinarà a grans i petits. Aquesta història d’amor compleix enguany 30 anys però segur que alguns encara recordeu  una de les frases més memorables: “My name is Iñigo Montoya, you killed my father, prepare to die”. Serà una bona ocasió per reviure el millor duel d’espases de la història del cinema.

El Minipop descansa dissabte al matí però si teniu ganes de gresca podeu aprofitar per visitar els monuments romans de la ciutat, gratuïts entre les 10 i les 14 hores amb la polsera del festival. I a les 12.30 hores el Corte Inglés oferirà un taller d’animació i jocs musicals per a tota la família a la Sala Àmbit Cultural del centre comercial situat al número 7 de la Rambla del President Lluís Companys.

Us podeu descarregar el programa complet (pdf) cicant aquí.