Perduts a l’Espai Nadó de Tecletes

Ja podeu passar a recollir la bossa del Minipop pel Corte Inglés de Tarragona
29 maig, 2017
Silenci a la discoteca!
31 maig, 2017
Mostrar tot

Perduts a l’Espai Nadó de Tecletes

Foto: Romina Sánchez

Les Tecletes s’han tornat a superar! L’associació de mares més cool de Tarragona ha programat un Espai Nadó on us hi podreu perdre literalment.

La sensació d’enguany serà un laberint fet de caixes de cartró que us conduirà per mil aventures. No tingueu pressa i gaudiu del viatge. Si aconseguiu trobar el camí de tornada, dissabte us recomanem un passeig pel Sonàrium del Pajaro Carpintero, una instal·lació d’experimentació sensorial on el so és el protagonista. Serà un recorregut per diferents instruments musicals fixats en estructures de fusta que permeten als infants acostar-s’hi d’una manera fàcil i natural.

Pájaro Carpintero

I encara hi ha més novetats! Les Tecletes us deixaran bocabadats i bocabadades amb un parell d’invents per treure’s el barret. Unes ampolles sensorials fetes a partir de materials quotidians i una cova especialment pensada perquè els més petits trobin sorpreses amb molta llum.

Foto: Ton Tarragó

A més, enguany també tindrem cinema. Recordeu que l’any passat us vam presentar la Play Truck de Tecletes acabada de tunejar? Doncs aquesta vegada hi podreu entrar i seure com si fóssiu a casa vostra. Convertirem la caravana en un cinema de petit format amb passis cada quart d’hora per fer un respir, agafar forces amb unes crispetes i continuar ballant. Les Tecletes han escollit quatre curts molt curts i molt bons per fer-vos passar una bona estona.

I, és clar, també tornaran els hits de l’Espai Nadó. Un any més, la Platja Tecletes serà un oasi dins del festival. Hi trobareu tot el que fa falta per gaudir d’una estona de sorra amb xiringuito inclòs. Al mur dels tresors els menuts podran jugar amb objectes quotidians i al circuit de sensacions descobriran textures, colors i olors. Al nostre indispensable racó de les disfresses us podreu convertir en allò que vulgueu i  a la Bibliotecletes hi trobareu un espai de descans on explicar els contes que ens ha deixat la Biblioteca Pública de Tarragona.

El dissabte a dos quarts de 8 del vespre el conte ens l’explicaran dues educadores que s’han empescat una història per ajudar als infants a gestionar les emocions: “La Keka i els ous màgics”. Quan en Pep de cal Corralet descobreix que la gallina Keka ha post un ou diferent, s’iniciaran un seguit d’esdeveniments que ens faran conèixer a la bruixa Farigola i al follet Xemeneies. L’ou resulta ser màgic. Què passarà?

I per donar encara més alegria i bon rotllo al festival, el pintarem amb els colors de Giotto Bebè distribuits per FILA Hispania. Amb aquesta marca especialitzada construirem una casa molt especial perquè allibereu la vostra creativitat. Els productes de la gamma bebè ens encanten perquè, a més de ser divertits i educatius, són totalment segurs, dermatològicament testats i es poden rentar súper fàcilment.

 

Foto: Jaime Rojas

L’Espai Nadó funcionarà dissabte de 17:30 a 20:30 hores i diumenge de 12 a 14 hores. No us perdeu aquest racó emblemàtic del Minipop que Tecletes reinventa cada any perquè els nadons puguin gaudir del seu primer festival tant com els grans.

Ah i… Ehem! Porteu alguna cosa de recanvi perquè quan diem que ens ho passarem molt bé volem dir que ens ho passarem requetebé. Capisce? 😉