Silenci a la discoteca!
31 maig, 2017
El Minipop més solidari
31 maig, 2017
Mostrar tot

Una pluja de mans

Al maig, cada dia un raig. En aquesta recta final del compte enrera, al Minipop han plogut mans molt variades i especials. Són persones de diferents àmbits que s’han resseguit la M de la mà per donar suport al festival. Un bon grapat de músics, artesans, membres de l’equip, amics i fans del festival.

1 de maig

Com han crescut la Juno i el Linus! Al·lucina! Fa temps que no els veiem per Tarragona però segur que d’aquí a 32 dies seran al Minipop.

2 de maig

Com va la tornada a la feina? Fa costa amunt? Vinga, alegreu aquesta cara que ja som més a prop del Minipop! La Bruna diu que falten 31 dies. Un mes just pel 2 de juny!

3 de maig

Sabeu qui són aquest parell que ens saluden des del tros? El Joan i l’Aleix de Cala Vento també s’han resseguit la M de Minipop per dir-vos que falten 30 dies perquè comenci la festa!

4 de maig

L’Anna és una d’aquestes lleidatanes que no fallen mai a la cita del Minipop. Cada any el festival atrau persones d’arreu de Catalunya i part de l’estranger perquè és únic en la seva espècie. No en trobareu pas cap d’igual 🙂 29 dies per l’escapada a Tarragona!

5 de maig

De Lleida a Tarragona. Els monstres bons de NusCreacions s’han fet amics del robot del Minipop 2017. Estan preparats per tornar a la Minicrafts en format de roba, llibres tous i complements. Maurizio Sartori té el comptador d’avui: 28 dies.

6 de maig

Bon dissabte assolellat! Avui tenim el somriure del Joan i unes quantes flors roses i liles per anunciar-vos que falten 27 dies pel cap de setmana del Minipop 2017.

7 de maig

Només 26 dies per caure en la temptació dels xals de pashmina, els fulards de seda amb brodats típics i l’artesania índia de Kashmir Shawl Atelier. La mà d’avui és de Salomé Llop, cofundadora de la firma.

8 de maig

Comencem la setmana amb l’Adriana. Tres dilluns més i serem a la recta final. 25 dies. No queda res!!!! Tic tac tic tac!

9 de maig

L’Albert i el Cuervo de Retirada ja estan pensant en la seva estrena a Tarragona. D’aquí a 24 dies el duet barceloní baixarà al Minipop a donar-ho tot! El seu pop èpic triomfarà el primer dia de festival. Els hem fet la prova i, efectivament, tenen la M de Minipop a la mà, del dret i del revés!

10 de maig

Espais per somniar torna a la Minicrafts amb les seves il·lustracions fantàstiques! 23 dies i Yvonne Fuster us farà viatjar per móns màgics a la fira més rebonica de totes les fires. https://espaispersomniar.jimdo.com

11 de maig

La Minicrafts no seria el mateix sense la Pamen Ruiz Montserrat de Patapam i la seva roba per la canalla més divertida. Creacions còmodes, fresquetes, originals i fàcils de dur que podreu veure a la Rambla Nova d’aquí a 22 dies. També n’hi haurà per a nens i nenes un pèl més grans!

12 de maig

Tres setmanes són 21 dies que són 504 hores! El Kuko us anuncia que el Minipop s’acostaaaaa! Un divendres com avui a 2/4 de 6 de la tarda obrim portes del festival.

13 de maig

La Mercè Pérez Vàzquez forma part de l’equip del Minipop des de la primera edició. És l’ànima de la Minicrafts, la fira de coses boniques fetes a mà que dóna la benvinguda al festival. Per ella hem reservat un número rodó: 20 dies.

14 de maig

Natalia Gasca de Naitin es passa hores i hores cosint molt ben acompanyada per la llista d’spotify del Minipop 2017. Té 19 dies per acabar de preparar la paradeta de la Minicrafts. Ens portarà complements per petits i no tant petits al més pur estil Minipop.

15 de maig

M de Minipop i de Monapart! Aquest 2017 ens hem aliat amb Monapart Tarragona, la immobiliària dels habitatges més bonics de la zona, que ens oferirà un taller de dibuix per a la canalla i un sorteig el mític tamboret dissenyat pels mítics arquitectes Charles i Ray Eames. Us presentem a una doble M: Victoria Martí Bernadó. 18 dies i la coneixereu en persona. http://www.monapart.com/ca

16 de maig

Falten 17 dies perquè la Laia i els seus amics recorrin 100 quilòmetres i arribin al Minipop per tercera vegada! Us esperem amb els braços oberts i amb moltes ganes de passar-ho bé!

17 de maig

La Jordina Oliva de La piga vindrà a la Minicrafts amb el seu carregament de peces de cotó orgànic de tots els colors de l’arc de Sant Martí pensades pels més petitons de la casa. 16 dies de res i ja hi som!

18 de maig

Des de Castelló, la Sali i l’Ana de chiquichac s’estrenaran a la Minicrafts amb roba diferent d’estampats xulíssims pels més minis però també als que ja han crescut una mica més. Avui 15 són 15 els dies que falten pel Minipop 2017.

19 de maig

Carles Belda Valls i Sanjosex han recuperat i actualitzat cançons dels avis per les generacions d’ara. El divendres 2 de juny les cantarem tots junts! Dues setmanes justes per començar el setè Minipop.

20 de maig

Aquest dissabte ens despertem amb un bon grapat de mans del centre Tausalut Fisioterapia Osteopatia de Tarragona. Són mans que ens cuiden des del primer Minipop. Les trobareu al número 19 del carrer Pere Martell. Salut i benestar per tota la família. Teniu 13 dies per posar-vos a punt pel Minipop 2017.

21 de maig

Entre el concert de dissabte al Prémices Festival Lausanne i el d’avui al Festival Tomavistas de Madrid, la PAVVLA ha tingut temps de saludar-nos amb aquesta foto. La tindrem al Minipop el dissabte 3 de juny! 12 dies i comencem.

22 de maig

Elisabet Arau de MdeMonster ens portarà roba i complements per la canalla súper xulos i originals. Fets a Sant Feliu de Guíxols amb molt gràcia i amor! Falten 11 dies per veure’ls a la Minicrafts. És una M de Monster, de Moníssims i de Minipop.

23 de maig

Avui tenim una M molt especial. La de la família de David Carabén Vandermeer i Flora Saura. El seu pas pel cinquè Minipop va ser sensacional! Falten 10 dies pel setè!

24 de maig

Roba estampada i personalitzable amb un toc d’humor. Jessi Xanet, alias ILuiXa, us deixarà bocabadats a la Minicrafts. Falten 9 dies!

25 de maig

Les nines i joguines de roba fetes a mà de Ninuní.Dreams també vindran al Minipop. La Montse us les presentarà a la seva paradeta de la Minicrafts. Falten 8 dies per conèixer-les!

26 de maig

Si sou uns crafters recalcitrants, no patiu, perquè tornem a tenir una parada amb tot el material que us pugui fer falta per fer realitat les vostres idees. Puntades Patchwork seran a la Fira Minicrafts d’aquí a una setmana justa.

27 de maig

Som molt però que molt fans del Teo! Falten 6 dies perquè aquest petit fan del Minipop salti d’alegria a primera fila dels concerts! El Minipop és la seva primera i última imatge del dia. S’ha passat l’any despertant-se en aquesta habitació 😉

28 de maig

Espaldamaceta, una M, una mà, 5 dits, 5 dies i serem públic d’un gran espectacle! Quines ganes!

29 de maig

Us agradaria tenir un cotxet més pràctic i divertit? Passeu per la Minicrafts i PETIT KOALA farà màgia. D’aquí a quatre dies tothom us mirarà. Les mans d’avui són de la Raquel, la Joana i el Quim.

30 de maig

Us diem que falten 3 dies pel Minipop amb la mà d’una dissenyadora apassionada pels materials educatius. La Laura de Print Pam ens proposa un quadern d’estiu fantàstic i el material més xulo per a fer scrap. La trobareu a la Minicrafts.

31 de maig

Sorpresa a la Minicrafts! La coneguda actriu Mariona Ribas ens descobrirà la seva passió pel fil i les agulles des de la seva marca Cuddles BCN, un projecte creatiu que comparteix amb la seva mare. Dos dies pel #Minipop. Un i dos!

1 de juny

L’última mà del comptador és la de la directora del Minipop. La Núria Gironina és l’ànima del festival, la que té mil idees, la que pensa que tot és possible, la que creu en els somnis i en la màgia, la que mai es rendeix i la que ens fa sentir orgullosos de formar part de l’equip Minipop. Falta un dia i encara tenim una feinada per fer!