Rutes genials per a petits grans genis

Un abril ple de flors i de mans
30 abril, 2017
Marion Harper arriba al Minipop amb cançons noves
4 maig, 2017
Mostrar tot

Rutes genials per a petits grans genis

Als minipoperos ens encanta descobrir rutes, llocs, … que tinguin un puntasso enriquidor i, a més, ens transportin a temps o experiències genials i com sempre, el Minipop ho ha trobat a la Ruta El Paisatge dels Genis a la Costa Daurada i la Terra Alta una iniciativa turística que ens transporta a viure les experiències de quatre genis que van trobar al nostre territori el lloc ideal per desenvolupar la seva genialitat, estem parlant de Pau Casals( El Vendrell), Antoni Gaudi (Reus), Joan Mirò (Mont-roig) i Pablo Picasso (Horta De Sant Joan).

Aquest viatge a través dels ulls d’aquests genis és un camí increïble per conèixer i viure el que ells també van experimentar i als minipoperos, curiosos de mena, ens encanta!!!

Veure els paisatges que van inspirar a Miró o Picasso, els edificis que porten la signatura de Gaudí o els racons que van il·luminar les mans de Pau Casals per crear la seva música celestial és el que ens ofereix aquesta Ruta i que a més de gaudir de llocs fabulosos Ruta podrem gaudir de la gastronomia i la cultura que aquests llocs màgics guarden per ser descoberts amb els ulls dels més petits i dels més grans.

Al Vendrell podreu visitar la Vil·la Museu Pau Casals o la casa on va néixer i l’església on es troba l’orgue barroc que va començar a tocar que es troben al nucli antic de la capital del Baix Penedès.

A Reus resseguir l’empremta d’Antoni Gaudí passant pel Gaudí Centre, l’únic espai temàtic dedicat a la seva vida, i on podreu experimentar i descobrir els secrets del geni i de la seva innovadora arquitectura. I ja que hi som fer la Ruta del Modernisme reusenca.

Seguir aquesta descoberta a Mont-roig del Camp amb destí al Centre Miró, per conèixer la relació entre l’artista i la terra de Mont-roig però també passejar pels escenaris que va plasmar a alguna de les seves obres com l’ermita de la Mare de Déu de la Roca.

Acabar a Horta de Sant Joan on Pablo Picasso va crear i immortalitzar paisatges del poble que li van fer viure experiències vitals i que es poden veure al Centre Picasso, que acull una mostra, en reproducció facsímil de tota aquesta meravella i, sobretot, fer una agradable passejada per admirar el nucli històric d’Horta i els indrets freqüentats i pintats per Picasso, com l’Hostal del Trompet i el Cafè de Vives.

I, descobrir la cuina que també va enamorar-los a cadascun dels municipis que coneixerem a través dels restaurants i establiments que omplen l’oferta turística d’aquesta activitat tant minipopera!

I, tot això ho tindrem al nostre Festival Minipop!! Tot un luxe per a tots nosaltres!!!!

Ahhhh, us ho posem fàcil perquè ho conegueu!! Tenim premi/sorteig per passar un cap de setmana 4 persones realitzant una de les Rutes dels Genis per als assistents a aquest Festival Minipop!!! Tot un luxe per a tots nosaltres!!!!