Puericultura Vallès, tot un món per als més petits

Hansel&Gretel, un espai per endolcir la teva vida
3 maig, 2014
El periodista Xavier Graset ja s’ho ha apuntat a l’agenda! I vosaltres?
4 maig, 2014
Mostrar tot

Puericultura Vallès, tot un món per als més petits

No us descobrirem la sopa d’all si us diem que els nens no venen amb manual d’instruccions, oi? El temps, i l’experiència que aquest ens dóna, solen ser la fórmula més efectiva per ajudar-los a fer-se grans. Si al nostre costat hi tenim una mica d’ajuda, però, tot resulta una mica més fàcil. A Tarragona, fa més 40 anys que una botiga intenta donar un cop de mà als pares i mares: Puericultura Vallès. La Claustre, i el seu personal especialitzat, us assessoraran amb eficàcia i professionalitat durant les primeres etapes de la vida dels més menuts. Han vist créixer molts nens i nenes de Tarragona. Per segon any consecutiu, donen un cop de mà al Minipop perquè també ho faci.


A Puericultura Vallès hi tenen les principals marques de productes per a infants. Chicco, Jané, Casualplay, Römer, Inglesina, Maxi-Cosi, Manduca, MacLaren, Quinny, Uppa Baby, Be Safe… Gairebé 80 marques configuren el catàleg de la botiga. Des de bressols i llits convertibles, fins a cotxets i cadiretes de passeig, passant per trones, seients de cotxe, cambiadors, parcs, joguines, banyeres, complements per a la seguretat del nadó, estris per a l’alimentació infantil… Hi tenen absolutament de tot i a uns preus realment competitius. La botiga, renovada i ampliada recentment, permet que els compradors puguin veure d’una manera fàcil i còmoda l’extensíssima oferta de la que disposen.

Entre d’altres avantatges, Puericultura Vallès dóna l’opció als nous pares de lliurament i muntatge a domicili de la compra que realitzin a la botiga. A més, hi fan llistes de naixement, perquè tothom l’encerti amb l’arribada del nounat. La gestió d’aquestes, a més, pot fer-se a través d’internet, a través de la seva pàgina web www.vallesonline.es. Aquest servei, que permet controlar les compres realizades amb més comoditat, avisa de cada compra amb un correu electrònic. Les llistes superiors a mil euros reben un xec regal d’un 5% del còmput total dels productes adquirits una vegada finalitzada la llista.

Si darrerament no hi heu anat a treure el nas, no dubteu a fer-ho! Us sorprendrà, i molt, la seva renovada imatge.