Lestonnac-L’Ensenyança obre la seva Llar d’Infants pel pròxim curs

Falta un mes perquè sigui divendres de festival! Uééé!
6 maig, 2014
Què passarà dissabte 7 de juny?
7 maig, 2014
Mostrar tot

Lestonnac-L’Ensenyança obre la seva Llar d’Infants pel pròxim curs

lestonnac3Quan deixem als més petits de casa a una llar d’infants, volem que estiguin en bones mans, siguin feliços i el seu desenvolupament sigui l’òptim. Tenir aquesta tranquil·litat és molt important i és necessària. A la Xarxa Minipop ho sabem i per això us presentem la nova Llar d’Infants que Lestonnac-L’Ensenyança, que inaugura per al pròxim curs 2014/15 a partir de l’1 de setembre per P1 i P2.

Els vostres petits estrenaran les seves instal·lacions, on hi ha les últimes novetats en seguretat, amplies zones de joc tant interiors com exteriors, està totalment aïllada del que és l’escola de grans, i s’entrarà pel Portal del Carro. També hi ha un espai destinat al pàrquing de cotxets, encara que no us ho penseu és molt important poder deixar-lo, les classes són enormes, encantadores i dolces. La cuina és casolana i el berenar el faran les mateixes cuidadores.

lestonnac1Pel que fa a serveis, ho tenen tot pensat per adaptar-se a les necessitats de cada pare. Els horaris seran des de ¾ de 8 fins a les 6 de la tarda, que inclou el berenar sense cap cost addicional. Podeu triar entre deixar-los tot el dia amb servei de mitja pensió o bé al matí de 9 a 13 hores i a la tarda de 15 a 17, amb la possibilitat de deixar-lo fins a les 6 sense cost perque entra dins del serveis. Pels més matiners hi ha l’hora d’acollida, a partir de ¾ de 8 fins a les 9 matí, així que s’adapta a tots els horaris dels pares.

lestonnac2Els vostres fills estaran en bones mans, l’equip d’educadores és professional i amb llarga experiència amb els més petits, a més tindran una professora d’anglès nadiua per començar a familiaritzar-se amb aquest idioma, que serà tan important per al seu futur.

No es pot demanar més, un lloc on el primer són els infants, després els infants i per últim els infants, i aquesta escola bressol és el lloc perfecte per ser el primer esglaó de la seva educació.
Per més informació podeu trucar al telèfon 977 232519 i pregunteu per Mercè Corbella o per direcció. Recordeu que el 5 de maig s’obre el període s’obre el termini de preinscripció fins al 16 de maig!!!!!