Famílies felices experimentant, aprenent i divertint-se!

Oslo ens regala la primera cançó de “La gent no es mescla”
12 maig, 2014
El Minipop selecciona 12 tallers creatius per la seva quarta edició
13 maig, 2014
Mostrar tot

Famílies felices experimentant, aprenent i divertint-se!

matri1Quan sabem que estem embarassades comença una etapa que canviarà les nostres vides, el cap se’ns omple de preguntes de les quals no coneixem la resposta, i després quan arribem a casa amb el nostre nadó, ens adonem que no existeix un llibre d’instruccions per veure que hem de fer, com hem d’actuar, que li passa quan plora, …. i hi ha moments que mentalment fem un SOS en majúscules.

Doncs a la Xarxa Minipop hem trobat un lloc on compartir dubtes, pors, alegries, coneixements, consells i reflexions amb altres mares i pares i, sobretot, abraçades, carícies, petons i somriures amb els nostres fills durant l’embaràs i la criança. Aquest espai tan especial és Matriona Espai Maternal al Vendrell i ara a Tarragona.

matri2I si us pregunteu com ho fan i que hi trobareu, la resposta és molt senzilla; hi trobareu un món pensat per pares i nens, amb un ampli ventall de tallers tant divertits com anglès per als més petits de 4 anys, fer ganxet i mitja amb un cafetó, la descoberta dels colors, una escola de pares, o un de pessigolles per als més petits. De cursos, els que vulgueu com els de massatges infantils amb cançons i contes sobre la pell, reflexologia o com els hem de parlar perquè ens escoltin, … A més de xerrades i serveis per donar resposta a totes aquelles inquietuds que van sorgint en referència a temes relacionats amb la maternitat.

I com que a la Xarxa som molt pintxes, a l’Espai Nadó del Festival Minipop estaran amb nosaltres fent un divertit taller de petons, pessigolles i contes sobre la pell. A què només de pensar-ho ja se us dibuixa un somriure a la cara?
Doncs per a totes les famílies que vinguin al Festival, Matriona Espai Maternal ha pensat que per cada família que vingui acompanyada amb dos famílies més a algun dels seus tallers o cursos a Tarragona els hi regala!

Si voleu saber més del que podeu trobar a Matriona a Tarragona podeu enviar un correu a l’adreça matriona.espaimaternal@gmail.com o visitar el seu web www.matrionaespaimaternal.com