La invasió subtil del Minipop i altres pòsters

Fem unes tapes al Lola?
15 maig, 2014
Línia Maginot, llums i acció!
16 maig, 2014
Mostrar tot

La invasió subtil del Minipop i altres pòsters

cartell2La invasió subtil del festival Minipop ha començat. A poc a poc, sense fer soroll, els ocellets de colors es colen entre els cartells dels concerts de la sala Zero, la XXV Pujada al Loreto o la propaganda electoral de les eleccions europees.

I això només és el principi. Volem empaperar Tarragona i rodalies amb pòsters del Minipop per fer saber a tothom que el 6, 7 i 8 de juny al passeig de les Palmeres hi haurà festa grossa! Música, tallers creatius, teatre, cinema, vermut i molt més! Cultura contemporània en estat pur per tots els públics! Tindrem The Free Fall Band, que vindran amb el seu nou disc després de passar pel Primavera Sound; Guille Milkway en la faceta de punxa discs; l’Orquestra Fireluche carregada d’instruments de joguina, Doble Pletina, Línia Maginot, Carles Belda, Satèl·lit, Oslo, Pau de Banyoles, Engruna Teatre… cartell3cartell1Ho hem encabit quasi tot en un cartell. El trobareu per tot arreu, presentant el festival amb la rialleta, les reverències i aquella mirada de través. No us hi podreu resistir!

A Tarragona tenim el millor festival per petits i grans del món. Expliqueu-ho als amics, a la família, a la feina, a l’escola dels nens, a la perruqueria, al forn, a l’acadèmia d’anglès, al parc infantil i a les festes d’aniversari. Que ho sàpiga tothom!