Bellesa i benestar, perquè tu t’ho mereixes!!

Línia Maginot, llums i acció!
16 maig, 2014
Necessitem voluntaris que vulguin fer història amb nosaltres!
17 maig, 2014
Mostrar tot

Bellesa i benestar, perquè tu t’ho mereixes!!

cui3Ja sabeu que a les dones ens encanta està guapes per dins i per fora sempre, i ara que ve l’estiu molt més. La platja, el dia més llarg, els vestits, les vacances, ens encanta i per això trobar un lloc on sentir-te còmode, que et cuidin i que et facin sentir com una estrella de cinema, és important. A la Xarxa Minipop, com que pensem en tothom, hem trobat un mecenes que això ho sap fer super bé, Cuida’t Estètica i Bellesa de Tarragona. 

cui2Al Cuida’t t’ofereixen tractaments d’estètica integrals, pensats per a tu. El tracte és totalment personalitzat i t’ofereixen els tractaments de bellesa que més et convinguin, des de la manicura, pedicura, neteja de cutis, depilació amb cera calenta, amb cera tèbia, fotodepilació i depilació làser fins a tractaments corporals per reduir volum, eliminar cel·lulitis, massatges relaxants i terapèutics i moltíssimes coses més que et convidem a descobrir.

cui1A més, sempre tenen el més innovador amb la tecnologia més moderna, per poder donar-te sempre el que tu més necessitis, i tot amb les millors marques. En l’àmbit de la cosmètica facial i corporal treballen amb Thalgo, per als tractaments de mans i peus utilitzen les marques Essie i CND, per depilar una de les millors ceres, Maystar. I no us oblideu, esteu en mans de grans professionals que us tractaran com a reines. Ah se’ns oblidava, sempre fan ofertes molt interessants, només cal que entreu a la seva plana de facebook i us quedareu  al·lucinades, que més podem demanar?

Doncs ja ho sabeu si voleu estar preparades per aquest estiu, us podeu passar per Cuida’t a la Vall de l’Arrabassada, carrer Josep Pla i Casadevall, núm. 7, o bé trucar al telèfon 977291475. Us atendrant de meravella!