El web de les famílies nombroses

De què té gust el Minipop?
17 maig, 2014
La banda Satèl·lit girarà divendres al voltant del Minipop
18 maig, 2014
Mostrar tot

El web de les famílies nombroses

mesde42El món no està fet per les famílies nombroses. Els cotxes, les habitacions d’hotel, les ofertes o les vaixelles de pícnic estan pensades per quatre persones. Però si sou de les quasi 100.000 famílies catalanes que no vau tenir en compte tot això, avui us presentem un lloc fet a la vostra mida. Al web Mésde4.cat hi trobareu descomptes exclusius per a famílies nombroses en tot tipus de productes i serveis. Només cal que us registreu al club i comenceu a descarregar-vos els cupons de descompte. Per la compra de 4 entrades del Minipop, la cinquena us sortirà gratis!

I si teniu una empresa o associació i, com hem fet nosaltres, voleu oferir ofertes o descomptes per famílies nombroses, podeu sumar-vos al projecte amb un sol click.

mesde4El web neix a Osona de la mà de l’AnnaMarta Roca i la Maïna Gautier, dues dones valentes, emprenedores i amants de les emocions fortes que van decidir complicar-se una mica la logística familiar omplint casa seva de somriures, xivarri i alegria. Lluny de lamentar-se que amb la crisi s’hagin esfumat els ajuts públics a les famílies nombroses, han volgut impulsar des de la iniciativa privada una plataforma que aporti el seu granet de sorra per ajudar les economies domèstiques d’aquest col·lectiu.

Ja ho sabeu, si a casa sou més de 4, a Mésde4.cat hi falta gent!