Tallers per petits genis de 5 a 11 anys

Exercici i salut, la raó de ser de Zenks
31 maig, 2014
El gran Guille Milkyway punxarà al Minipop!
31 maig, 2014
Mostrar tot

Tallers per petits genis de 5 a 11 anys

IMG_5407

Foto: Rosa Rovira

Si ahir us vam explicar els tallers pels més remenuts, avui repassarem l’agenda artística del 7 de juny per petits genis a partir de 5 o 6 anys. Hem seleccionat un grapat de creadors amb molt de talent pels que quan els pregunten l’edat ja ensenyen tots els dits d’una mà (i un de l’altra)!

Les seves propostes són molt variades i barregen diferents disciplines artístiques. Preparats per compartir experiències creatives i descobrir el treball dels artistes seleccionats? Aquest dissabte farem la teoria, el que ve tocarà la classe pràctica!

Recordeu que la capacitat dels tallers és limitada i que l’entrada no garanteix plaça. Us hi podreu apuntar quan entreu al recinte del festival.

1fatimaFàtima Roel Gil: LAND ART (a partir de 5 anys)
Horari: 17h – 19:30h

Fàtima Roel (La Huevera) és una artistassa de cap a peus que treballa en l’àmbit mediambiental. Farà una intervenció en el paisatge que unirà art, cultura i sostenibilitat. Ens ensenyarà a construir nius d’ocells utilitzant diferents materials vegetals. Junts crearem un niu de grans dimensions que utilitzarem com a photocall familiar.

2museuportPort de Tarragona: Taller de nusos mariners (a partir de 5 anys)
Horari: 11h – 13h

L’ús ciutadà i cultural en què el port havia especialitzat el Moll de Costa avalava la ubicació d’aquest espai que, amb el temps ha anat recuperant i salvaguardant el patrimoni marítim i portuari de la nostra costa. Un antic magatzem de refugi va passar a acollir l’exposició permanent després d’habilitar-lo per a museu. Al Museu del Port de Tarragona hi trobareu un taller de nusos de mar que es durà a terme al Museu del Port de Tarragona.

jolis2Eva Jolis: Retalla i vesteix el teu personatge (de 6 a 11 anys)
Horari: 18h – 20:30h

Eva Jolis és dissenyadora gràfica i delineant. Els nens i nenes escolliran i seleccionaran personatges i després els vestiran fent servir retalls de roba reciclada, papers de colors i altres materials. 

Eva Domènech Jardí i Maribel Rodenas García: Taller de pinces (de 6 a 11 anys)
Horari: 17:30h – 20h

Aquest duet d’artistes ens portarà un taller per fer animals, avions, i totes les meravelles que ens passin pel cap, amb pinces d’estendre roba,  cartolines, colors, tisores i molta imaginació.

2evaEva Domènech és geògrafa i va per tot arreu amb bici, li agrada l’olor dels pins a l’estiu i gaudir del seu entorn però el que més li agrada és la música i per això foram part de la banda Clau de Vent.

2maribelMaribel Rodenas és interiorista i dissenyadora, li agraden els sopars amb amics i caminar descalça per la platja, es torna boja amb la seva càmera de fotos, però el que més li agrada és la seva família i gràcies al seu fill petit ha tornat al meravellós món infantil.

Totes dues han passat per diverses empreses relacionades amb la seva formació però fa dos anys van donar un cop de cap i van crear Lolo & Kids per organitzar tota mena de tallers per tot tipus de públic.

2gessamiGesamí Martín: Fes el teu ocellet del Minipop (de 6 a 11 anys)
Horari: 18:30h – 21h

Gessamí Martín combina l’ensenyança musical dins de l’àmbit d’infantil (violí i llenguatge) amb la realització de concerts amb diferents formacions. Però la proposta pensada pel Minipop no té res a veure amb l’àmbit musical, sinó amb el de l’expressió plàstica. Després d’haver cursat el Tècnic Superior en Educació Infantil i continuar actualment amb el Grau en Educació Infantil ha extret diferents recursos, dins de l’expressió plàstica, per treballar amb infants. La Gessamí vindrà al Minipop per ensenyar-nos a fer una interpretació dels ocells del Minipop molt divertida que cada participant acabarà de decorar.

Marius Domingo: Fem graffitis! (de 6 a 11 anys)
Horari: 18h – 20:30h

Màrius Domingo és enginyer, inspector d’educació i crític d’art. Vindrà al Minipop amb l’objectiu de familiaritzar els nens i nenes amb la pintura, el color i el treball amb plantilles. Els participants hauran de triar els dibuixos, el color i començar a estampar. I es podran emportar l’obra per decorar una paret de l’habitació.

2personatgesMarta Contreras: Cadàver exquisit (de 6 a 11 anys)
Horari: 18:30h – 21h

La il·lustradora i comunicadora Marta Contreras és professora de dibuix i manualitats i ens proposa un taller de creació col·lectiva de personatges entre els nens i l’artista, que s’hauran d’intercanviar una part de l’obra. D’aquesta manera posarà a prova la imaginació i el treballa cooperatiu. Quins personatges estrambòtics i híbrids en sortiran de tot plegat?

2oscarandinaÒscar Andina Prieto: Composició fotogràfica (de 6 a 11 anys)
Horari: 18h – 20:30h

L’asturià Òscar Andina ve del camp de la cinematografia, la música i els contes amb un taller de collage i iniciació a la fotografia. Amb la tècnica del collage aprendrem a plasmar una imatge pensada prèviament en un marc de fotos.

2pomeroyBarbara Gutiérrez i Rose Pomeroy: Hat and Badge (de 6 a 11 anys)
Horari: 18:30h – 21h

Bàrbara Gutiérrez i la Rose Pomeroy són artistes visuals, productores i Pom de Tête. El seu taller consistirà en fer barrets estrambòtics, collarets, xapes… Tot és possible en aquesta taula de creació i disseny que ens arriba directament des del barri de Hackney a Londres.

I amb aquesta sobredosi de creativitat esperem que mai deixeu de somniar i imaginar sense miraments ni prejudicis. Perquè com va dir Pablo Picasso “Tots els nens són artistes. El problema és com seguir sent artista en créixer”!