El Minipop esclata de felicitat, música i diversió
8 juny, 2014
Més de 1.400 fotos del Minipop! Si vau venir, busqueu-vos!
13 juny, 2014
Mostrar tot

No llenceu la polsera blava!

IMG_2707

Foto: Jaime Rojas

Com va la ressaca? Nosaltres encara estem en un núvol! Alguns no ens hem tret ni la polsera blava per estirar una miqueta aquells moments de felicitat absoluta que ja res podrà esborrar. I vosaltres? On la teniu? No la llenceu! El Minipop s’ha acabat però la xarxa Minipop continua. Si la guardeu podreu accedir a les promocions i descomptes dels nostres micromecenes. Són una cinquantena i els trobareu tots agrupats per temes (salut i bellesa, regals, moda i puericultrua, llar d’infants, oci i turisme i altres) al nostre web. Aquest és l’enllaç directe: https://minipop.net/Xarxa_Minipop

Entreu i veureu ofertes de tot tipus! En la primera visita de fisioteràpia o osteopatia, en puericultura, en la matrícula a ioga, en roba d’estiu, en una sessió de fotos, en escalada, en lloguer de bicis i visites guiades, en restaurants, hotels i moltíssims productes i serveis més. 

A més d’aprofitar les oportunitats, coneixereu petites empreses que comparteixen uns valors, que estan compromeses amb la ciutat i amb l’oci per totes les edats, i que aposten per la música i la cultura contemporànies. I totes, totes, totes, són molt minipoperes!

Ells són imprescindibles perquè puguem mantenir l’abonament a un preu assequible! Mil gràcies per il·luminar tres dies de somni!

I en el jardí dels arbres sense nom ballarem fins que s’acabi el món!