Aquest nen també vol venir al Minipop! Sabeu qui és?
7 març, 2015
Oberta la convocatòria per participar a la 3a fira Minicrafts del festival Minipop
19 març, 2015
Mostrar tot

Què diuen de nosaltres?

L’any passat vam treure el micro a passejar i vam preguntar com veien el Minipop a tots els artistes que van pujar a l’escenari i a alguns que passaven per allí. Aquest és el resultat! 

“Gogogogogo!” Guille Milkyway ens ho tradueix així: “De vegades ens ho passem molt bé nosaltres i els nens no. I de vegades s’ho passen molt bé ells i nosaltres no. Aquí es demostra que és molt possible passar-s’ho bé alhora”.

El periodista Xavier Graset va descobrir Joana Serrat gràcies al Minipop i els seus fills també.

Els macarrons, la llimona o la cervesa? Què agrada més als nens petits? Carles Belda ens ho va explicar l’any passat al Minipop. I és que això del menú infantil és una farsa i la música és per tothom!

La periodista Trinitat Gilbert va visitar el Minipop l’any passat i en va cantar les meravelles. Escolteu-la i us morireu de ganes de venir a la cinquena edició. I fixeu-vos bé amb els “extres” que hi ha al darrera. Us sonen aquest parell?

Recordeu la Mireia i la Ruth d’Engruna Teatre? Fa set mesos van pujar a l’escenari del Minipop gràcies a la col·laboració de Caixaforum Tarragona i ens van dir el que ja sabíem: que sou extraordinaris! Voleu saber què pensen del públic, l’ambient i l’espai del festival?

Qui ha dit que hi ha música per nens petits i música per adults? La música és música! Ens ho deien Laura Antolín, Marc Ribera i Jaume Cladera de Doble Pletina abans del seu concert al Minipop 2014. No hi podem estar més d’acord!

“Recomanaria el Minipop ara i mil vegades! És un festival per tothom!”. Ho diuen els Superpandas, els nostres dj residents! Reguapos!

Magí Mestres de Línia maginot diu que el Minipop és una idea genial en un lloc fantàstic! Ja heu escoltat la seva Successió? Tres cançons ideals per encetar el diumenge!

Nius, ocells de paper, disfresses i molta música! El periodista cultural Ismael Martín i la seva filla van venir a la quarta edició del Minipop i s’ho van passar bomba!

El Minipop “són tres dies collonuts” va dir el baixista de Satèl·lit, Oriol Maymó. I té tota la raó del món. Què més hi podem afegir nosaltres? Només una petita falca perquè us guardeu un parell de dates per enlairar-vos amb el seu últim disc. El dia el dia 11 d’abril aterraran al Bravium de Reus i el 2 de maig al Cau de Tarragona. Ara sí que ja està tot dit.

El format del Minipop és xulo perquè inclou a tooooooota la família, oi Oslo?

I els nens van al saxo i pregunten: per què és d’or aquest instrument? Ens ho deien Miquel Coll i Marc Salicrú de The Free Fall band després de les proves de so al Minipop

Domènec Boïgues diu que els pares fem cara d’alliberament quan podem sortir de festa amb les criatures. Alliberem-nos doncs! Poder gaudir junts de la música que ens agrada és genial!