Oberta la convocatòria per participar a la 3a fira Minicrafts del festival Minipop

Què diuen de nosaltres?
16 març, 2015
The Cheap Travels viatja amb el Minipop
20 març, 2015
Mostrar tot

Oberta la convocatòria per participar a la 3a fira Minicrafts del festival Minipop

Per primera vegada, el certamen fa una crida a artesans, que han de presentar la seva candidatura abans del 17 d’abril

L’aparador de coses boniques tornarà a donar la benvinguda als assistents al Minipop, amb parades instal·lades al tram final de la Rambla, tocant al Balcó del Mediterrani

Foto: Rosa Rovira

Foto: Rosa Rovira

Fas coses boniques, boniques, boniques amb les teves mans? T’agradaria que la gent les conegués en un marc impressionant i pogués comprar-les? Doncs, no t’ho pensis dues vegades i presenta la teva candidatura per participar a la 3a edició de la Minicrafts.

La Rambla Nova tornarà a vessar de coses boniques durant la celebració del Minipop, entre el 5 i el 7 de juny. Els assistents al festival tornaran a ser rebuts per la fira Minicrafts, que enguany arriba a la 3a edició amb la voluntat de superar l’èxit de les precedents. Una vegada més, els artesans del nostre territori tindran l’oportunitat d’exposar en públic i de manera directa els seus productes, donant-los visibilitat i  oferint-los en un indret realment singular i privilegiat.

En total, l’edició del 2015 constarà d’un màxim de 16 parades, amb possibilitat de ser compartides. L’equip d’arquitectura que encapçala Pere Socias serà l’encarregat de tornar a signar la instal·lació que ocuparà el darrer tram de la coca central de la Rambla Nova.

Foto: Jaime Rojas

Foto: Jaime Rojas

La novetat: convocatòria d’expositors

La principal novetat d’enguany rau en la posada en marxa d’una convocatòria pública per triar els participants. La voluntat d’aquest sistema és obrir encara més el certamen a tots els interessats a participar a la fira i poder fer una tria encara més acurada.

Entre d’altres, el jurat que triarà les parades tindrà en compte la qualitat dels objectes que s’hi exposin i venguin, el seu interès comercial i el fet que hagin estat elaborats al territori. Així mateix, també puntuarà el fet que els artesans facin una oferta per dur a terme un taller a l’interior del festival Minipop diumenge al matí. Aquests tallers, que es faran entre les 12 i les 15 h, han de tenir un caràcter eminentment familiar, perquè puguin ser desenvolupats per petits i grans.

Les sol·licituds per participar a la Minicrafts 2015 finalitzen el 17 d’abril. Per optar a participar a la fira, cal adreçar un correu a merce@minipop.net. Les bases completes per participar-hi, es poden consultar en aquest enllaç del bloc del Minipop. Els paradistes escollits es donaran a conèixer el 24 d’abril.