The Cheap Travels viatja amb el Minipop

Oberta la convocatòria per participar a la 3a fira Minicrafts del festival Minipop
19 març, 2015
David Carabén, Núria Graham i The Seihos pujaran a l’escenari del festival Minipop
24 març, 2015
Mostrar tot

The Cheap Travels viatja amb el Minipop

cheap1

Ja sabeu que els minipoperos som una mica inquiets i ens encanta viatjar i conèixer ciutats on trobar llocs increïbles i curiosos per agafar idees, saber que es cou fora del nostre entorn, descobrir mercadillos, locals que no surten a les guies, etc. Per aquest motiu estem súper contents que una web de viatges low cost ens doni suport per poder portar-nos on vulguem, com vulguem, quan vulguem i a la mida de la nostra butxaca. Estem parlant de The cheap travels.

Aquest portal és un comparador de viatges on trobem els millors preus de vols, hotels, creuers i lloguer de cotxes. També activitats que podem fer al destí on hem decidit transportar-nos, visitar o viure una experiència minipopera total. El millor de tot és que els seus preus no tenen despeses addicionals i el preu que marquen és el que paguem, així de simple.

Pots triar l’aeroport de la ciutat que vulguis anar, l’aerolínia, ofereix ofertes d’última hora. Als allotjaments hi ha ofertes destacades, filtres per preus, categoria, tipus d‘hotel, per a famílies, per parelles, etc. Un munt de possibilitats segons el tipus de viatge que vulguis realitzar.

cheap2

Activitats diverses, que podem fer a l’indret que hem triat, de tot tipus. El lloguer de cotxes està pensat per a tu i et troba el que més s’adapta a les teves necessitats. Fins i tot, et compara preus de creuers per tal de poder obtenir el millor i en les millors condicions.

També tenen un bloc que us encantarà perquè ens mostra racons que no surten a les guies, com podem gastar menys en grans ciutats, curiositats d’alguns dels monuments més emblemàtics del món, etc.

A més, porta Tarragona al seu ADN, ja que darrere d’aquest portal hi ha dos joves emprenedors del nostre territori, viatgers incansables que van decidir crear un web perquè ningú es quedi sense conèixer les parts del món que sempre han somiat. Us hem de dir un secret, els hi encanta el nostre Festival, i per això han apostat per donar-li el seu suport.

Ara els minipoperos no tenim excuses per no viatjar, doneu-li una ullada i ja veureu com no podreu resistir-vos a viure una experiència increïble!!!!