El conte del Minipop se’n va de gira!

El Minipop celebra el seu cinquè aniversari amb un CD de les bandes que han passat pel festival
30 abril, 2015
Un repte i tres súper-premis pels instagramers que es diverteixin en família!
1 maig, 2015
Mostrar tot

El conte del Minipop se’n va de gira!

Foto: Maruxa Roel

Foto: Maruxa Roel

El conte del Minipop que han elaborat, mà amb mà, la Muntsa Plana i l’Aleix Cortès, se’n va d’excursió. L’han convidat a formar part del cicle de Primavera de Contes a les Biblioteques i Punts de Lectura del Tarragonès que organitza el Consell Comarcal i no ha pogut pas dir que no! Petits i grans podran conèixer tots els detalls de la història musicada que es va estrenar per Sant Jordi i que protagonitzen la petita Mariona i en Fernàndes, l’ocell més hipster del festival que ha resultat ser tot un pou de saviesa.

“Contem cantant” narra una història que permet conèixer l’existència d’una cura màgica per gairebé tot -i que els minipoperos ja coneixíem-. El guariment, però, no és un xarop, ni unes pastilles, ni tan sols unes herbetes… És, la música!

Aquest dissabte, 2 de maig, el conte es podrà escoltar a l’Espai Biblio-centre J. Manresa de La Riera de Gaià a les 11 del matí. El següent dissabte, 9 de maig, a les 11.30 h tindrà l’oportunitat de visitar la Biblioteca Municipal de Rodà de Berà. Finalment, el dilluns 25, a les 7 de la tarda, es podrà tornar a sentir la història al Punt de Lectura Cal Cardenal de Salomó. Una vegada s’acabi, els assistents podran prendre part a un taller creatiu xulíssim!

Ja ho veieu, l’oferta és àmplia per escoltar les aventures del nostre ocellet. Que ningú se les perdi!