Un repte i tres súper-premis pels instagramers que es diverteixin en família!

El conte del Minipop se’n va de gira!
1 maig, 2015
Tot un ocell, tot un hipster: en Fernàndes!
4 maig, 2015
Mostrar tot

Un repte i tres súper-premis pels instagramers que es diverteixin en família!

instagramAprofiteu el pont per inspirar-vos i divertir-vos en família perquè tenim un repte i tres súper-premis pels millors dels millors! Els instagramers de l’equip -la Laia Marin (@laiapics), el Pere Socias (@pere_tgn) i la Rosa Rovira (@lamishima)- han ideat un concurs molt xulo a la xarxa social instagram. Pareu atenció que els premis valen molt la pena! Si sou igers ja hi podeu participar!  I si no… Què espereu a fer-vos un compte i començar a penjar fotos? Les presentacions del Minipop són una bona ocasió per captar imatges sensacionals. El dia 2 serem a Lleida, el 16 a Reus i el 23 a Cambrils!

REPTE CONJUNT. Temàtica: DIVERSIÓ EN FAMÍLIA
El @minipoptgn amb la col·laboració d’@igerstgn, @ig_catalonia, @clikcat, @explay.es i @provincia ha convocat el concurs fotogràfic #minipop2015 a Instagram amb l’objectiu d’incentivar la participació el Festival Minipop amb fotografies que plasmin el seu esperit. El festival, que aquest any arriba a la seva cinquena edició, se celebrarà a Tarragona els dies 5, 6 i 7 de juny. No és un festival infantil sinó un festival de música on els nens hi són benvinguts. Música, tallers, creativitat i molta diversió es combinen perquè pares i fills gaudeixin plegats.

BASES PER PARTICIPAR AL CONCURS
– Ser seguidor de @minipoptgn @igerstgn, @ig_catalonia, @clikcat, @explay.es i @gprovincia
– Publicar a la xarxa social Instagram fotos noves amb etiqueta #minipop2015 al títol de la fotografia i esmentar @minipoptgn.
– Cada persona pot etiquetar tantes fotografies com vulgui. Ha de ser l‘autora de la fotografia i tenir el consentiment de les persones que hi apareixen. Es podrà demanar la fotografia original.
· Cada setmana un dels perfils farà 4 mencions, el 28 de maig s’escolliran els 4 finalistes i el dia 31 s’anunciaran els guanyadors (1r 2n i 3r) segons el nombre de “likes”.

PREMIS
1r premi: 4 abonaments pel Festival Minipop + 2 nits de Bungalow per 4 persones el cap de setmana del Minipop + 2 packs de marxandatge
2n premi: Dinar per a 2 persones en un dels restaurants col·laboradors del Festival Minipop +2 abonaments pel Festival Minipop + 1 CD recopilatori del Festival (edició limitada)+ 2 packs de marxandatge
3r premi: 2 abonaments pel Festival Minipop + 1 pack de marxandatge