El Minipop té el seu puntasso fashion

El power trio tarragoní Ivory encetarà el cinquè Minipop
26 abril, 2015
El Minipop porta un tastet de la seva filosofia al festival Portal Blau de l’Escala
29 abril, 2015
Mostrar tot

El Minipop té el seu puntasso fashion

IMG_0117La moda, les tendències, el més in, està present a qualsevol esdeveniment que es faci, es cola per tot arreu. I aquesta vegada ens ho trobem al Festival Minipop de Tarragona, amb dues marques que han apostat pel disseny, la innovació i el fet a casa nostra com a punts claus del seu atractiu, Woodys Barcelona i Bartomeu i Uribe (Biubarcelona).

El món de la moda entra al festival de la mà de BiUbarcelona, una marca de roba de dona de dues dissenyadores catalanes, la Glòria i la Irene, que fugen de la moda retail donant a cadascuna de les seves peces exclusivitat i personalitat. Així, vam veure a l’equip del Minipop amb les camisetes de la seva col·lecció de primavera/estiu 2015 que surten de l’habitual.

biu1

La paleta de colors explota com la primavera, els blaus turquesa, els rosats amb tocs ataronjats (el nom fashion de rigor me’l salto) o vermells passió, fan de fons de topos, ratlles, pomes o animalons divertits. Els negres, caquis o grocs es fan un lloc entre tant de color acompanyats de detalls com els serrells. Les camisetes combinen diferents textures i formes com les que vam veure a l’èquip del festival durant la presentació a Tarragona, amb forma papallona, talls rectes de colors cridaners o més minimalistes per les més tímides. Un cop d’efecte genial per un festival que s’ho mereix.

L’altre puntasso fashion el dóna Woodys Barcelona, la marca d’ulleres de fusta que en els últims temps ha revolucionat el mercat de les ulleres de sol, amb el seu disseny original i atrevit. L’equip del festival ha estat dels primers a poder portar les ulleres de la seva nova col·lecció que deixa una mica de costat el look “Ray-ban” per mostrar ulleres molt més innovadores, fresques i divertides

La nova col·lecció està plena de sorpreses amb models amb un toc 60’s, futurista o arredonides i que combinen amb vidres polaritzats i amb colors com els blaus, grocs, vermells, negres o fusta però canviant el color de les barretes en alguns models que les fa més originals.gatekeeper_minipop_woddys_javi_alba

Ens hem de treure el barret, són dues marques que encaixen a la perfecció amb l’esperit del festival i realment, ha estat un encert apostar per un festival que es correspon amb la filosofia de la marques al 100%.

Post publicat al bloc Gatekeeper Fashion & Photography.