Vermut de titelles de Farrés Brothers amb selecció de chanson d’Anna Roig

Gprovincia, l’app que uneix tota la província
30 maig, 2015
Sister and Brother, disseny i creativitat a tutti plen
31 maig, 2015
Mostrar tot

Vermut de titelles de Farrés Brothers amb selecció de chanson d’Anna Roig

Minipop 2014-8 de juny 044Diumenge, 7 de juny, arribarem al tercer i últim dia de Minipop. Després d’un primer i segon plat de luxe, us servirem unes postres per sucar-hi pa! Un vermut de titelles de la comanyia Farrés Brothers amanit amb cançons franceses d’ara i d’abans seleccionades per Anna Roig. I, per si us quedeu amb gana, algunes parades de la fira Minicrafts us endinsaran en el món del do it yourself. Tot un univers per descobrir.

operacioavi

Com sempre començarem pel teatre, que ens porta CaixaFòrum Tarragona. I com que el diumenge de Minipop és el dia dels avis, relleu dels pares que han allargat massa la nit anterior, hem triat l’espectacle Operació Avi, Premi del Públic al millor espectacle de la Fira de Titelles 2004. I a continuació, l’Anna Roig s’estrenarà com a posa-discs per compartir amb tots nosaltres el seu amor per la chanson.

Ah! I els que estiguin massa cansats podran seguir l’actuació des de les hamaques i llits balinesos del Tamarit Park Resort. No ens estem de res 😉

Aquí teniu tots els detalls!

11:00h. Obertura de portes

operacioavi211:30h. OPERACIÓ A.V.I, Cia  Farrés Brothers

És sabut de tothom que els protagonistes dels contes tradicionals posseeixen el do de l’eterna joventut. Malgrat el pas dels segles, la Caputxeta, el Patufet, el Flautista i tota la resta mai es fan vells. Per estranyes circumstàncies però han estat objecte d’un terrible experiment i han envellit de cop.

L’operació AVI consistirà en un llarg viatge i un reguitzell de peripècies per recuperar de nou la joventut. D’aquesta manera els avis, els de debò, podran seguir explicant els contes i no cauran en l’oblit. Ni els avis, ni els contes. 

annaroig12:30h. ANNA ROIG

L’Anna Roig ens ha donat una de les alegries d’aquest festival accedint a estrenar-se com a posa-discs al Minipop per compartir amb tots nosaltres el seu amor per la “chanson”. Ho farà amb una selecció ben personal de cançons franceses d’ara i d’abans ideals pel vermut del diumenge al matí.

12:30h-14:00h. TALLERS MINICRAFT

Fem Minions
Ninets, ninots, titelles i capgrossos

El teu kit festivalero
La Confecció

Teixint amb les mans
Tricot & Crafts

Penja d’un fil
Cel Obert Art

ZONA DE DESCANS- TAMARIT PARK RESORT

Hamaques, llits balinesos, una caravana vintage, llibres, vistes al mar… L’espai més relaxat i amb més encant del festival gràcies a la col·laboració del càmping Tamarit Park Resort.

També pots llegir què passarà divendresdissabte.