Sister and Brother, disseny i creativitat a tutti plen

Vermut de titelles de Farrés Brothers amb selecció de chanson d’Anna Roig
31 maig, 2015
Mini i Minipop, la parella perfecta!
31 maig, 2015
Mostrar tot

Sister and Brother, disseny i creativitat a tutti plen

sister1Què si ens agrada crear? Als minipopins ens encanta aquesta paraula. Per nosaltres és màgica i la nostra raó de ser. I ens meravella tot el relacionat amb aquest món, per això tenir entre nosaltres empreses que es dediquin en el seu dia a dia a aportar creativitat al món ens emociona. A més, si ho veiem al nostre voltant transformat en imatges, moments, cartells, idees, és el no va más!! Per això, us volem presentar a Sister and Brother una empresa de disseny que donarà molt a parlar.

sister3Aquesta jove empresa la maneguen i imaginen dos germans que estan bojos per crear, dissenyar i portar idees increïbles a les empreses que truquin a la  seva porta. Perquè tenen molt clara una cosa: que una targeta de visita potser molt més que un simple cartronet que donem als nostres clients, pot transmetre tota la seva història, que un flyer té sentiments i necessita que l’imaginin amb il·lusió, que els colors han de donar vida, el packaging abraça tot el que porta dins però ho ha de fer en solera, que la imatge corporativa ha de ser la reina que mani entre tot en cos i ànima d’una manera fresca i xula, etc. Ells donen vida a la imatge que s’ha de tenir per mostrar-se al món amb ganes d’arribar lluny i sobretot d’una manera imaginativa i creativa.

sister2Així, Sister and Brother, és una empresa de disseny especialitzada en espais comercials on donen, amb la seva vareta màgica, l’expressió que necessiten: des del detall més petit fins al seu projecte integral. Només cal veure el seu vídeo de presentació per saber que amb ells les coses poden canviar. Si en fotografia una imatge val més que mil paraules amb disseny la creativitat val el que pesa. I per acabar-ho d’arrodonir són minipoperos a tope!!!!

Doncs si voleu tenir una imatge amb un disseny creatiu i cuidat no us ho penseu més heu de tirar-vos de cap a trucar-los i a començar a veure el vostre projecte d’un altre color!

Per si ho voleu saber alguna cosa més podeu investigar a la seva plana de Facebook o trucar-los al tel: 659820392

Ja veureu com no us en penedireu!!!!