Diumenge al matí, tallers amb els minicrafters!

Pop up stores al passeig de les Palmeres
1 juny, 2015
El Minipop ja es pot tocar
2 juny, 2015
Mostrar tot

Diumenge al matí, tallers amb els minicrafters!

La fira Minicrafts tindrà un amplíssim horari d’obertura. Els que s’acostin al Minipop tindran l’oportunitat de veure els 24 expositors que estaran al darrer tram de la Rambla Nova, a tocar amb el Balcó del Mediterrani, exposant les meravelles que fan amb les seves mans: des de joguines de fusta i titelles, fins a complements i roba per a nadons, passant per joies, objectes de decoració de casa o llana i tot el material que pugueu imaginar per fer DIY.

Alguns dels artesans, però, donaran l’oportunitat a tota la família de conèixer com treballen. I ho faran amb quatre fantàstics tallers que han proposat per diumenge al matí, dins el recinte del festival Minipop per completar el menú de vermut de titelles amb els Farres Brothers i la selecció musical d’Anna Roig.

Tots els tallers, que es duran a terme entre les 12 del migdia i les 14 h, estan pensats per fer i gaudir en família. No tenen, doncs, límit d’edat i hi poden prendre part des dels més menuts fins als més grans, sempre i quan vagin acompanyats. Mentre ens acompanya la millor música, les quatre propostes no poden ser més atractives:

L’equip de La confecció té un pla molt i molt interessant. Es tracta de fer-se un kit festivalero amb totes les de la llei perquè ens sentim encara més ambientats al Minipop i poder-nos-en endur un trosset a casa per recordar-lo durant tot l’any. L’èxit està assegurat.

L’Helena, de Ninets, ninots, titelles i capgrossos, ens proposarà que “Fem minions”. Suposem que molts ja coneixeu els personatges de la pel·lícula de dibuixos animats… Doncs, fins aquí podem llegir com diria aquella. Feu córrer la imaginació perquè la responsable del taller no ha volgut desvetllar gaire detalls més perquè tot sigui una sorpresa!

El taller de Tricot and craft. La Inés i la Sílvia, totes unes expertes en la matèria de les agulles, els ganxets, les llanes i els cotons, ens ensenyaran la tècnica per teixir amb les mans, sense agulles, exercitant la psicomotricitat! Fliparem en colors, segur. I ens n’endurem un record xulíssim cap a casa.

I finalment, la proposta de la Lurdes de Cel Obert Art és artística 100% i duu el nom de “Penja d’un fil”. Amb peces de material reciclat, la idea és elaborar uns mòbils que decoraran la nostra llar i ens transportaran també a l’esència del festival perquè tinguem ganes de la sisena edició i de la setena i de la vuitena i de la novena…

Tenim un bon pla o no per diumenge al matí? Que ningú se’l perdi doncs!