Tarragona es posa la polsera del Minipop

Woodys Barcelona enamora al Minipop
3 juny, 2015
Prospecte del Minipop (llegir detingudament abans de començar a administrar)
3 juny, 2015
Mostrar tot

Tarragona es posa la polsera del Minipop

nenoca

Des del Nen de l’Oca fins a l’avi Virgili. Des dels despullats i les figures de la font del Centenari fins els 250 castellers de la Rambla i el Richard Wagner del Camp de Mart.

avi

Us heu fixat que tots porten la polsera? El Minipop 2015 és a punt de començar i tothom hi és benvingut!

Només falten tres dies perquè el passeig de les Palmeres s’ompli de grans i petits disposats a compartir tres dies de diversió, música i cultura contemporània.

IMG_2810

Foto: Jaime Rojas

El festival arrencarà el 5 de juny a la tarda amb la música de copa amb la música de Ivory, Trau i Rombo i una nit molt oriental: la sessió de pop oriental del crític de cinema i música Joan Pons, el sopar japonès del restaurant Sapporo i la peli de les Nits de Cinema Oriental de Vic. Els tallers de divendres també ens transportaran al continent asiàtic. I per acabar-ho d’arrodonir el Minipop estrenarà un nou espai de dansa amb el Bollywood de la companyia ahive Dance.

El dissabte serà el dia gros del Minipop. Des de les 16:30 fins a la matinada hi ha un programa farcit d’activitats. Onze tallers creatius, set actuacions musicals i una final de la Champions. A més, l’espai de dansa continuarà amb Evohé i Swing is in the air i obrirà les portes l’espai nadó de Tecletes. El cartell de dissabte per celebrar el cinquè aniversari és de luxe: Copa Lotus, xavi Alías, David Carabén, Núria Graham, Superpanda’s djs, The Seihos i Dj Lupo.

IMG_1906I diumenge, com sempre, és el dia del teatre i del vermut. Enguany CaixaFòrum ha escollit Operació Avi, de la companyia Farrés Brothers, que va ser Premi del Públic al millor espectacle de la Fira de Titelles 2004. El colofó el posarà la nostra admirada Anna Roig, que en la seva estrena com a posa-discs ens oferirà una selecció molt personal de cançons franceses d’ara i d’abans.

Els abonaments segueixen a la venda a diferents punts de Reus, Valls, Constantí i Cambrils i online a www.productesdelaterra.cat.

Cliqueu aquí per descarregar el programa complet (pdf).