Lluís Gavaldà i Trau jugaran amb els clàssics del rock and roll al Teatre Tarragona

El Minipop aterra al Festival REC amb dues activitats per acostar el mon del cinema a les famílies
4 desembre, 2015
Oberta la 4a convocatòria per participar a la fira de coses boniques Minicrafts
21 febrer, 2016
Mostrar tot

Lluís Gavaldà i Trau jugaran amb els clàssics del rock and roll al Teatre Tarragona

El concert familiar promogut pel Minipop forma part de la programació de primavera dels teatres de Tarragona

Els músics estrenaran un espectacle únic amb versions de grups com Els Beatles, Els Kinks, els Beach Boys o els Who

En finalitzar, els assistents podran gaudir d’un autèntic Vermut Miró i participar en el taller creatiu “Yellow Submarine”

traugavaldaSi vau créixer escoltant els Beatles, Els Kinks, els Beach Boys, o els Who  i heu encomanat aquesta passió als petits de la casa, el concert del diumenge 3 d’abril del Teatre Tarragona és l’espectacle de la vostra vida.

Lluís Gavaldà i Trau jugaran amb els clàssics en un concert únic promogut pel festival Minipop, que forma part de la programació de primavera dels teatres de Tarragona. Prepareu-vos per reviure l’essència del rock and roll i compartir amb els vostres fills un matí de diumenge inoblidable.

Ja podeu anar remenant els armaris i deixar-vos grenyes! Recupereu els estampats de flors, els colors, les minifaldilles, les botes altes i els pantalons acampanats! Si veniu vestits d’època, tot plegat serà més autèntic. Tornarem als anys de la pau i l’amor per cantar junts Waterloo Sunset i altres hits dels 60. Us esperem a les 12 del migdia sobre el pont del Tàmesi.

Tothom és benvingut a la cita perquè, com tot el que toca el Minipop, l’espectacle està especialment dissenyat pel públic familiar, adaptat a oïdes sensibles i amb segell Tecletes: pàrquing de cotxets, canviadors i zona de descans.

Foto: Jaime Rojas

Foto: Jaime Rojas

A més, en finalitzar el concert, podreu gaudir d’un autèntic Vermut Miró i participar al Taller creatiu “Yellow Submarine”, que consistirà en customitzar a la vostra manera imatges icòniques de la dècada dels 60.

El preu de l’entrada és de 7 euros i inclou l’espectacle i la participació al taller. Els socis de Tecletes i de Tarraconins les podran comprar per 5 euros. L’accés serà gratuït pels menors de 3 anys. Les entrades anticipades es poden comprar a les taquilles del Teatre Metropol o per internet a Tarracoticket.

El concert servirà per anar anar escalfant els motors de la sisena edició del Minipop, que se celebrarà els dies 3, 4 i 5 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona. Podeu seguir tota l’actualitat del festival aquí.

Foto: Jaime Rojas

Foto: Jaime Rojas

Trau

Trau és una banda formada l’estiu del 2012 a Sant Boi del Llobregat que l’any passat va sorprendre al públic del Minipop amb el seu directe ple d’aromes i harmonies vocals hereves dels 60. Després de participar en un taller amb estudiants de secundària i versionar els Beatles a l’auditori de Barcelona, el quartet de pop psicodèlic torna a Tarragona amb una proposta inèdita i un col·laborador de luxe. En aquesta ocasió s’apunta a l’aventura Lluís Gavaldà, que ha begut dels mateixos mestres i comparteix la seva passió pels clàssics. Si vosaltres també viviu en un submarí groc, no us podeu perdre aquest viatge per les profunditats del rock and roll. Save the date!