El festival Minipop obre una convocatòria per seleccionar 14 tallers creatius

Oberta la 4a convocatòria per participar a la fira de coses boniques Minicrafts
21 febrer, 2016
Us presentem la nova mascota del Minipop
3 març, 2016
Mostrar tot

El festival Minipop obre una convocatòria per seleccionar 14 tallers creatius

La novetat de la sisena edició és la incorporació dels Slow Tallers, que duraran entre 30 i 45 minuts i aniran adreçats a nens a partir de 8 anys

Els artistes interessats poden enviar les seves propostes per correu electrònic des d’avui i fins el 3 d’abril

L’espai està patrocinat per Repsol, que finança la instal·lació i les activitats

L’objectiu és que petits i grans comparteixin una experiència creativa i coneguin el treball dels artistes que dinamitzen els tallers

Minipop2015 420

Foto: Rosa Rovira

Ding dang dong! Es fa saber a tots els artistes i creadors que el Minipop ha obert una convocatòria per seleccionar els 14 tallers creatius que es portaran a terme durant el festival, paral·lelament a les actuacions musicals. Els interessats poden enviar les seves propostes fins el 3 d’abril a tallers@minipop.net, seguint les instruccions detallades a les bases. Per descarregar les bases, cliqueu aquí.

La novetat d’aquesta sisena edició és la incorporació de quatre Slow Tallers, que tindran una durada més llarga, entre 30 i 45 minuts, i aniran dirigits a nens i nenes a partir de 8 anys. Els altres 10 tallers, com cada any, seran activitats d’entre 10 a 15 minuts per grup i s’oferiran per diferents franges d’edat, entre els 3 i els 10 anys, segons la complexitat la proposta creativa.

Foto: Rosa Rovira

Foto: Rosa Rovira

L’Espai de Tallers del Minipop està patrocinat per Repsol, que finança la instal·lació i les activitats. Aquesta zona dedicada a la creativitat artística forma part  del festival des de la primera edició i ha anat creixent any rere any, en resposta a l’interès que ha generat entre el públic.

Com és habitual, la majoria d’activitats es concentraran durant la tarda del dissabte 4 de juny, el dia més fort del festival. Però, en la línia de les dues últimes edicions, també hi hauran alguns tallers divendres a la tarda.

Minipop2015 435L’objectiu dels tallers és que petits i grans comparteixin una experiència artística, alhora que es posa en valor i es dóna a conèixer el treball dels creadors locals. Així doncs, és una oportunitat única perquè les famílies amb nens s’apropin a diferents artistes i coneguin de primera mà el seu talent.

Amb la convocatòria que s’obre avui el festival busca les propostes més originals d’artistes de diverses vessants, com il·lustradors, dissenyadors, fotògrafs, pintors i creadors de tot tipus. Les activitats hauran d’estar  relacionades amb el cinema, la fotografia, la pintura, la moda o l’arquitectura, entre d’altres modalitats artístiques. A més, el jurat valorarà positivament que els infants es puguin endur a casa un objecte realitzat durant el taller. El dia 11 d’abril es farà pública la selecció de tallers i artistes participants.

_MG_4960

Foto: Romina Sánchez

_MG_4959

Foto: Romina Sánchez

_MG_5353

Foto: Romina Sánchez

Minipop2015 300

Foto: Rosa Rovira

Foto: Rosa Rovira

Foto: Rosa Rovira