El Minipop amb perspectiva d’artista

Cola Jet Set obrirà el Minipop com si s’acabés el món
7 abril, 2016
Una faula de titelles de la companyia Encaixats despertarà el tercer dia de Minipop
17 abril, 2016
Mostrar tot

El Minipop amb perspectiva d’artista

Voleu saber per què mola tant el Minipop? No us ho explicarem nosaltres, ho escoltareu de la boca dels artistes que hi han passat. Què millor per fer-vos una idea del millor festival del món?

Som molt fans de l’Anna Roig! Ja us ho havíem dit més d’una vegada, oi? El millor de tot és que això nostre és un amor correspost. En aquest vídeo ella també es declara fan del Minipop 😉

L’any passat el Minipop va estrenar l’espai dansa. Això és el que ens deien el Xavi i la Verònica, de MahiVe Dance, després de contagiar l’alegria del Bollywood a grans i petits

El Pep i el Jordi de Farrés Brothers diuen que el Minipop és una oportunitat fantàstica per anar de concerts en família! Acaben de guanyar premi el FETEN2016 al millor espectacle d’espai no convencional! FELICITATS CRACKS!

Qui ha dit que els nens petits no poden gaudir d’un concert de rock and roll? L’any passat Copa Lotus ens va demostrar que la música no té edat! Això és el que ens van explicar Vidal Soler i Xavier Yerga.

Miquel Àngel Landet té molt clara la diferència entre la filosofia del Minipop i un festival amb un espai “rotllo guarderia”. Creu que el Minipop tindria èxit a València o Balears. Hem de parlar primo!

Recordeu la veu encantadora de Núria Graham? L’any passat al Minipop va guanyar una Champions! Nosaltres no l’hem deixat d’escoltar i diumenge 17 d’abril ho farem en directe al Vendrell (Sonaprop). En aquest vídeo ens explica les seves impressions al festival.

Pau Torrens i Xavi Artigas de Trau ens parla el bon rotllo que es respira al festival! També tenien una teoria sobre un vaixell de cartró però l’hem retallat 😉

I Núria Curran, de Rombo, es posa amb el públic. Dirà que és dinàmic o que se’t queden mirant com estaquirots? Escolteu-la!

Després de captivar-nos amb “La set de la Balena”, Xavi Alías ens va dir que els festivals per totes les edats aniran a més! Llarga vida al Minipop!

No sabem si The Seihos ja han començat a tenir fills, com ens va anunciar Guillem Haro l’any passat, però aprofitem per fer saber a tothom que no cal venir amb nens petits, que el Minipop és per tothom a qui li agradi la música!

“Nosaltres donarem canya igualment, encara que siguin dos quarts de set de la tarda”, deia Albert Poll (Ivory), abans de pujar a l’escenari. Sí senyor! Aquest és l’esperit del Minipop!

David Carabén va venir al Minipop amb tota la família i així és com va viure el festival. Per a més referències dirigiu-vos el 5 de maig al Razzmatazz i de pas ajudareu a pagar la multa a Heliogàbal 🙂

I el que més li agrada a Joan Pons del cartell del Minipop és la seva capacitat per descobrir grups

Si en voleu més, cliqueu aquí.