Ens transportem als Sixtiessss!!!

Spy Light, rock experimental fet a Tarragona
24 març, 2016
Vermut Miró ens acompanyarà diumenge fins a la dècada dels 60
31 març, 2016
Mostrar tot

Ens transportem als Sixtiessss!!!

02final-infografia-minipop-alta

Disseny: Eva Jolis

Comença la primavera i la sang altera i als minipopins ens l’ha alterat un munt!! Tant és així que sense saber com hem anat a parar a l’època dels seixanta. Sí, sí, sí, estem rodejats de 600’s, vespes, minis, imatges de Twiggy, cartellera amb la Birgitte Bardot… És genial!!!

I mentre assimilen l’època que ens trobem, veiem com un munt de noies minifaldilleres i nois una mica desmelenats van esborrajats i cridant cap al Teatre Tarragona. Què passa? De cop i volta sentim els Beatles i els crits d’elles davant els quatre de Liverpool. Increïble, als 60 i amb un concert impagable? Ens apropem i no podem dir res mes que WOOOOOWWW!!! A més, toquen The Who, The Beach boys, The Kinks… Cap a dins s’ha dit!!

Quan obrim les portes per entrar al hall per art de màgia les nostres robes es transformen en la moda seixantera idònia per assistir a un concert com aquest.

Les noies hem canviat els texans i les bambes per vestits minifaldilla fins ben amunt dels genolls de colors vius i estampats geomètrics i psicodèlics. Unes i altres amb faldilles curtes amb jerseis de coll de tortuga, les vambes han deixat de ser-ho per convertir-se en botes go-go o sabates kitten heles, les ulleres de sol s’han fet grans i fosques, els nostres cabells han agafat uns volums divertidíssims i fins i tot el maquillatge ha canviat!!! Pestanyes super arrissades, ratlla negra exagerada que fan que els nostres ulls siguin enormes. Tot ens resulta fantàstic i sobretot divertidíssim i super minipopero. Preparades per al guateque!!!

I ells? Els mirem i se’ns escapa el riure!! El cabell amb tall xampinyó!!! Amb pantalons de vestir estrets, americana i corbata prima. Les camisetes i jerseis han desaparegut! Ara porten la camisa de màniga llarga, estil mod a tope. Les All Star han pres la forma de les Oxford o de Winklepicker. Ualaaaaa, quin estilàs!!!

Ens mirem i sense parlar ens unim a la festa, i ens deixem portar per la música, l’ambient, la gent i tot el que ens envolta fins que s’acaba. I ens adonem que el salt temporal ha estat el somni d’un matí primaveral amb la juguesca dels Trau i Lluís Gavaldà dalt de l’escenari fent honor al cartell musical. Però l’ambient sixty persisteix, a l’aire i en la roba que portem perquè d’alguna manera els minipoperos ens hem transformat en els fans que sempre serem de la bona música i de la diversió.

Per acabar el vermut atemporal de totes les èpoques! The Minipop is different, no es pot evitar!!