Jigsaw, una guarderia d’immersió lingüística en anglès al mig de Tarragona

Qui vol viatjar amb fills petits sense renunciar al romanticisme?
9 abril, 2013
Els camins de l’autoconeixement i el benestar
11 abril, 2013
Mostrar tot

Jigsaw, una guarderia d’immersió lingüística en anglès al mig de Tarragona

jigsawI seguim sumant mecenes. Avui us volem parlar d’un que és com Lecirke: viu a Tarragona i parla en anglès. Així doncs, que soni la música! Posem el Heyheyhoho!!! i us el presentem. Es diu Jigsaw i és una guarderia d’immersió lingüística en anglès, una acadèmia i aviat la primera escola britànica de Tarragona.

Jigsaw és un servei d’atenció als infants en edats compreses entre els 0 i els 12 anys en un esperit lúdic i educatiu, en un entorn tranquil i acollidor en anglès al mig de Tarragona. L’objectiu és acompanyar als infants des dels primers mesos de vida i durant el seu creixement. A Jigsaw l’anglès esdevé una llengua d’ús i comunicació i no només una llengua d’aprenentatge.

jigsaw2A més, pel proper curs estan preparant un súper-projecte. Obriran la Jigsaw British School, la primera escola britànica de Tarragona, reconeguda pel British Council. El centre començarà amb una aula de P3 i així anirà creixent successivament cada curs escolar. L’escola opta per grups amb un nombre limitat d’alumnes (16-18 places). El període de preinscripció està obert i no es tancarà fins a omplir totes les places vacants.

Actualment, Jigsaw ofereix:

– Guarderia en anglès per a nens i nenes de 0 a 3 anys. El centre està obert de dilluns a divendres de 7:30 a 19 h. i els dissabtes de 10 a 12 h. L’horari, suficientment ampli i continuat, permet donar una atenció personalitzada i afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar.

jigsaw– Acadèmia d’anglès. Per a infants a partir de 3 anys i fins a adults. L’acadèmia es caracteritza per tenir professorat nadiu, grups reduïts, grups de conversa, classes particulars. També es preparen examens oficials.

– Casals en anglès al centre de Jigsaw, de 2 als 6 anys. Amb un equip de professionals de parla anglesa (nadius), la qual cosa fa possible que els infants gaudeixin en un ambient d’immersió lingüística.

– Campaments d’estiu a Sarral i Móra d’Ebre, per a nens i nenes de 6 a 12 anys. La convivència continuada amb monitors nadius i el plantejament de les activitats en llengua anglesa asseguren      l’assoliment dels continguts del programa.

– Estades en família a Anglaterra, per a joves de 12 a 18 anys. Es tracta d’estades amb famílies de confiança tutoritzats per professionals tarragonins durant tota l’estada. Places molt limitades per ordre d’inscripció.

El centre JIGSAW es troba a l’avinguda Maria Cristina, n. 25. Podeu trucar-los al 977.253.364 o consultar el seu web www.jigsawtarragona.com.