“La força” del Petit de Cal Eril en disc, en vinil, en casset i en directe al Minipop

Judit Neddermann estrenarà el seu segon disc al Minipop
20 abril, 2016
El Minipop regala un tast del festival a Valls
25 abril, 2016
Mostrar tot

“La força” del Petit de Cal Eril en disc, en vinil, en casset i en directe al Minipop

10 Joan La força promo22 d’abril del 2016! Ha arribat el dia! El Petit de Cal Eril publica el seu esperadíssim cinquè disc. A partir d’avui ja el teniu disponible en format digital i triple físic: disc, vinil i casset! I el 4 de juny el tindreu en directe al Minipop. Ja us podeu anar aprenent les cançons, perquè les cantarem junts sota les palmeres.

Estem molt contents de veure escrit el seu nom al cartell del Minipop! Ha valgut la pena esperar. Per fi El Petit de Cal Eril entra al festival i ja veieu que ho fa per la porta gran: presentant en exclusiva el seu flamant nou treball discogràfic, on torna a demostrar per què és un referent ineludible per entendre la escena musical catalana del moment. Folk, psicodèlia i electricitat primària al servei d’un univers sonor absolutament impersonal i intransferible.

04 Joan La Força PromoI qui és El Petit de Cal Eril? El Joan Pons és aquell músic de Guissona que des de fa un temps ens emociona i ens sorprèn a parts iguals. Ho va aconseguir ja amb la maqueta “Per què es grillen les patates?” (2008), que més tard reeditada en vinil. Ens va fer dibuixar un somriure amb la presumpta innocència del primer disc, “I les sargantanes al sol” (2009), i ens el va fer glaçar de cop amb el misticisme de “Vol i dol” (2010). Després va reinventar-se amb “La figura del buit”, doble salt mortal sense xarxa. I ara afegeix noves joies a un cançoner brillant, que pren impuls sobre aquests antecedents per viatjar cap a mons ignots que frisen ser descoberts.

En aquesta aventura l’acompanyen Dani Comas (baix), Artur Tort (teclats), Ildefons Alonso (bateria) i Jordi Matas (bateria i guitarres).

No perdeu el temps, que només queda un mes i mig. Som-hi! Un camp de blat es mou, sents el vent dins el teu cos?

El Petit de Cal Eril
Dissabte, 4 de juny
21:15 hores