Els camins de l’autoconeixement i el benestar

Jigsaw, una guarderia d’immersió lingüística en anglès al mig de Tarragona
10 abril, 2013
El playlist oficial del tercer Minipop
11 abril, 2013
Mostrar tot

Els camins de l’autoconeixement i el benestar

serioga2Ommmmmmmmmmm! Relaxeu-vos, concentreu-vos en la pantalla i respireu profundament perquè avui donem la benvinguda a una mecenes coneguda. La tenim cada dimecres al matí al local de Tecletes envoltada d’embarassades. Sònia Juancomartí, coordinadora del centre Ser ioga, ens fa ioga prenatal i és una passada. Us animem a provar-ho. Proporciona molts beneficis físics i emocionals que ajuden durant  l’embaràs i després a gaudir de la experiència de ser mare, establint un vincle molt especial entre la mare i el nadó que s’està gestant.

A Ser Ioga han creat un espai per a tots al número 9 del carrer Ixart de Tarragona. Per fomentar l’autoconeixement i la consciència del ser. Poder ser un mateix en un entorn de benestar i pau interior. L’essència del centre és el ioga, tot i que creuen que els camins de l’autoconeixement i el benestar són infinits. Per això  també practiquen altres activitats.

Hi podeu anar a fer classes de Kundalini Ioga (una ciència ancestral per entendre la realitat i la totalitat del SER) o Tai Chi i Chi Kong (una disciplina corporal energètica enfocada en mantenir la salut, basada en els principis de la medicina tradicional xinesa). O apuntar-vos als tallers de ioga en família per compartir amb els més petits la saviesa i les tècniques del ioga d’una manera senzilla i divertida. Jugareu i riureu mentre apreneu a prendre consciencia de vosaltres mateixos, del vostre cos i emocions. L’experiència d’aprendre junts sobre l’Ésser Humà enforteix la unió familiar i aporta una llavor de saviesa pel futur dels vostres fills.

serioga1A més, també tenen tallers i cursos de meditació 3Q/Mindfullness (un mètode per enllaçar la meditació amb la vida quotidiana), constel·lacions familiars, concert meditació i Reiki (per trobar el centre d’equilibri més pur).

Una altra proposta que us agradarà és l’Acroyoga, que barreja les tradicions hindú, xinesa i tailandesa. Fusiona la saviesa espiritual del ioga en parelles, “l’art de donar” del massatge tailandès i la potència dinàmica de les acrobàcies senzilles.

I també hi podreu trobar serveis de fisioteràpia, dietètica i nutrició.

Tot està molt ben explicat al web http://www.serioga.com. I si voleu també els podeu seguir al Facebook: https://www.facebook.com/seriogatarragona

“Quan el teu ser està en pau, llavors tot el que t’envolta està en pau”. Uneix-te a la seva energia per a ser el canvi que volen per al món.