A Guillem Roma li queden bé les palmeres

Us ve de gust formar part de l’equip Minipop? Feu-vos voluntaris!
3 maig, 2016
El robot del Minipop funciona!
6 maig, 2016
Mostrar tot

A Guillem Roma li queden bé les palmeres

Guillem RomaNo creieu que a Guillem Roma li queden bé les palmeres i el mar? O potser és que al Minipop li queda bé Guillem Roma? Sigui com sigui, la combinació és perfecta! Nosaltres ja ens l’imaginem amb la Camping Band Orchestra, xiulant la Dophin’s Song, escoltant les onades com ballen, al millor lloc on ens podríem perdre un dissabte al vespre.

Perquè ningú surt decebut d’un concert del Guillem Roma. La seva proposta és diferent i engrescadora com cap altre i això ho aconsegueix aparentment sense esforç gràcies a un cançoner on es donen la mà el pop, el folk i la música llatina i sobretot a un talent interpretatiu que no amaga ni el compromís social ni la utopia adulta.

El dissabte 4 de juny, d’aquí a un mes exacte, ens portarà a una illa on canten els dofins i s’esvaeixen les preocupacions.

De tant en tant, també podem trobar a Guillem actuant amb la Judit Nederman, que el dia abans també pujarà a l’escenari del Minipop. Com que al festival hi seran tots dos, però per separat, us deixem amb aquest trosset de concert conjunt enregistrat en directe. “Voldria que fossis aquí” parla d’una de les moltes coses que tenen en comú.

Guillem Roma
Dissabte, 4 de juny
20 hores