I ja som divendres! Ens escapem a Cal Tomàs per descobrir la Terra Alta!

El playlist oficial del tercer Minipop
11 abril, 2013
Estrenem canal a Instagram
12 abril, 2013
Mostrar tot

I ja som divendres! Ens escapem a Cal Tomàs per descobrir la Terra Alta!

caltomasSom divendres i nosaltres ja hem fet les maletes. Aquest cap de setmana pedalarem per la via verda de la Terra Alta. I farem parada i fonda a Bot, a Cal Tomàs, un allotjament rural que ja forma part de la xarxa Minipop. Com que som uns quants hem reservat la casa sencera, però també la podeu llogar per habitacions.

La casa, datada del 1853 i bombardejada durant la guerra civil, va obrir les seves portes a les darreries de l’any 2004, després d’un treball minuciós de rehabilitació, que la feu mereixedora del Premi Qualitat Ebrenca a la millor obra construïda d’iniciativa privada a les Terres de l’Ebre.

Es troba dins del casc urbà, al número 13 del carrer Caseres, i disposa de sala d’estar, biblioteca, cuina, jardí interior i 5 àmplies habitacions amb llum natural, terra de parquet, bany propi i mobiliari d’antiquari.

La fusteria de la casa és de fusta de “melis” (tea) provinent de les bigues del teulat d’una capella de l’església de Gandesa datada de començaments del segle XVIII.

Tot fent un tast d’un vi D.O. Terra Alta, us informaran de com gaudir de tot un món de natura, història, cultura, gastronomia i tradicions per descobrir la comarca de la Terra Alta i el Matarranya, tot proposant-vos activitats combinades a realitzar durant la vostra estada com senderisme, cicloturisme per la via verda i rutes BTT, visita de cellers modernistes i enoturisme per les bodegues de la D.O., piragüisme, avistament de fauna, tir a l’arc, escalada, creuers fluvials, barranquisme, conducció de competició, pobles medievals, escenaris de la batalla de l’Ebre,… i a la mateixa casa teràpies naturals (reiki, shiatsu, tai-chi, yoga,…), tallers (plantes medicinals, geobiologia, permacultura, bioconstrucció, cuina per nens, iniciació al tast de vins,…) i moltes més.

Si hi voleu anar, feu un cop d’ull al web http://www.caltomas.com. Podeu reservar des del mateix web, per telèfon (977 428 255 / 667 521 654) o per correu electrònic (info@caltomas.com). I per estar al dia, seguiu-los al Facebook.