El Minipop on tour continua a Torredembarra el 22 de maig

Aqualeon, un parc ple de diversió i aventura per tota la família!!!
13 maig, 2016
L’Espai Tallers del Minipop aposta per activitats més llargues i dóna veu a la literatura
16 maig, 2016
Mostrar tot

El Minipop on tour continua a Torredembarra el 22 de maig

Cartell torredembarraEl Minipop continua de gira promocional. El proper bolo serà el diumenge 22 de maig a Torredembarra. Ens instal·larem a la plaça Antoni roig i Copons, a Baix a Mar, de 12 a 15 hores amb els Superpandas Djs, la dissenyadora Eva Jolis, el Pescador de Núvols i els seus globus, Vermut Miró i el dream team minipopero!

El tastet consistirà en una Sessió Indie Briet Pop amb Superpandas Djs, dos tallers creatius (“Taller de collage Yellow Submarine” i “El Pescador de núvols”) i una zona de jocs.

Serà un avançament del que passarà del 3 al 5 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona. Segur que us venen moltes ganes de Minipop. Per això allí mateix podreu comprar l’abonament pels tres dies de festival.

Tot i que aquest és el primer cop que el Minipop es presenta a Torredembarra, el festival ja havia posat els peus al municipi, ja que ha col·laborat amb algun taller a la Fira de la Cervesa Artesana.

Ens veiem diumenge a la Torre per fer començar a fer estiraments! No falteu a l’entrenament per quan vingui la marató de música de veritat!