L’Espai Nadó de Tecletes es fa gran i guapoooo!

Una sessió de Tribut a Bowie d’Empar Moliner i Àlex Torío DJ amanirà el vermut de diumenge
19 maig, 2016
El Minipop no seria el Minipop sense els Superpandas!
20 maig, 2016
Mostrar tot

L’Espai Nadó de Tecletes es fa gran i guapoooo!

Foto: Romina Sánchez

Foto: Romina Sánchez

L’Espai Nadó de Tecletes es fa gran i guapooo! Enguany aquest racó pensat pels més petits de la casa doblarà l’horari d’obertura i tindrà un programa d’activitats que us deixarà amb la boca oberta. En aquesta zona, situada just a l’altre extrem de l’escenari, hi trobareu calma i tranquilitat, joguines, llibres i un munt de propostes per les famílies amb nens i nenes d’entre 0 i 3 anys.

Les creadores són mares amb sang rosa Tecletes que reivindiquen una maternitat activa, divertida i compartida.

IMG_1694

L’Anabel, les Martes, la Maruxa, la Judit, la Rut, la Joana, la Bàrbara, la Núria, la Vicky, la Maria i les Cristines porten mesos alimentant, gronxant i abraçant l’Espai Nadó perquè vosaltres el pugueu gaudir al màxim. L’han cuidat tan bé que no li falta de res!

Senyores i senyors, passin i vegin que guapíssim que els ha quedat!

(Una coseta sense importància per si voleu ser previsors: com veureu hi ha aigua i hi ha sorra, i ja sabeu que la diversió de la canalla és proporcional al nivell de l’arrebossada! Mireu el cul d’aquest nen de dalt!)

Foto: Jaime Rojas

Foto: Jaime Rojas

Espai Nadó by Tecletes
Dissabte 4 de juny, de 17 a 20 hores
Diumenge 5 de juny, de 12 a 14 hores

The Wall
Els més petits podran tocar tota mena d’instruments reciclats

Bricokids
Serà un espai semblant a un mur dels tresors on els més petits podran i experimentar amb objectes quotidians al seu abast. A la planxa de fusta hi penjarem candaus, forrellats, interruptors de la llum, calculadores, telèfons, els tan desitjats comandaments a distància, claus i poms de porta.

Minipop2015 455

Foto: Rosa Rovira

Espai de psico i circuit de sensacions
En aquesta àrea de psicomotricitat hi haurà paper d’embalatge de bombolles, espuma, pedres de riu, gespa artificial i aigua. A més, hi haurà caixes de pintures de Giotto Bebè, experts en divertir i educar els més petits en el joc i la creativitat.

Minipop2015 485Font
La font del passeig de les Palmeres es convertirà en una atracció on els nens podran jugar amb galledes de platja i materials reciclats.

Estació enològica
Elaborarem un trenet amb caixes de vi de fusta i rodes per fer un recorregut al voltant de la font. Tres vagons i una locomotora per rodar i rodar.

Minipop2015 460

Foto: Rosa Rovira

Taller de contacte en família amb Natividad Insua
L’activitat es focalitza en el vincle entre adult i nen a partir del llenguatge de la dansa. Es tracta d’un taller d’improvisació per desenvolupar la motricitat de tota la família. Es realitzaran quatre sessions de 30 minuts dissabte de 17:15 a 19:30 hores (us podreu inscriure al mateix Espai Nadó, però aneu-hi tan aviat com pugueu perquè les places són limitades)

Minipop2015 253

Foto: Rosa Rovira

Platja tecletes
Tindrem un sorral amb estris de platja i algunes joguines amagades dins la sorra

Bibliotecletes i barret contacontes
Serà una illa de descans amb llibres cedits per la Biblioteca Pública de Tarragona, un apilable de troncs i paneres dels tresors.

Farandulàndia
Com sempre, hi haurà un racó de les disfresses per transformar-vos en el que vulgueu.

tecletesTecletes Play Truck
Presentació del nou projecte de Tecletes sobre rodes. Punt de merxandising i informació de l’associació. Serà un bon moment per afegir-vos a la nostra tribu!

Berenar Tecletes
Venda de broquetes de fruita i crispetes