Sapporo, L’Espiga d’Or i Nocilla ompliran la panxa del Minipop

Nocilla arriba al Minipop amb un Foodtruck de creps i gofres
24 maig, 2016
El Corte Inglés us regala una bossa del Minipop i un taller de percussió corporal
25 maig, 2016
Mostrar tot

Sapporo, L’Espiga d’Or i Nocilla ompliran la panxa del Minipop

Foto: Romina Sánchez

Foto: Romina Sánchez

Dins del Minipop hi haurà molta teca! Sapporo i L’Espiga d’Or ens tornaran a portar les seves delícies al Minipop pels que vulguin fer un mos sense moure’s del recinte. Estareu ben servits 🙂

Per començar amb energia, el divendres tenim un clàssic de la nit de cinema oriental. El restaurant japonès Sapporo vindrà amb els seus plats combinats amb arròs o fideus, sushi i amanida.

El dissabte L’Espiga d’Or ens demostrarà que el menjar ràpid també pot ser saludable. Bo, Sa i Bio! Galetes, muffins, pastissos d’elaboració pròpia, entrepans i pizzes vegetals, humus, truites, vegeburger, croquetes.. Hi haurà opcions sense gluten, sense ou i sense llet. Un munt de propostes per triar!

espiga

I el diumenge a les 11, just abans del teatre, engegarem l’últim dia de festival amb un bon esmorzar de L’Espiga d’Or. I si us voleu quedar a dinar, tindrem arròs integral amb llavors o supermacarrons amb el nostre toc especial!

Tot això ho podeu regar al Minibar, on tindran cervesa Estrella Damm, Vermut Miró, patates, olives i minigins.

Foto: Rosa Rovira

Foto: Rosa Rovira

A més, a l’Espai Nadó, les Tecletes us oferiran begudes des del seu Kiosk i broquetes de fruita i crispetes des del Mini Pop Corner.

Nocilla tindrà un Foodtruck a la Fira Minicrafts durant els tres dies perquè us embruteu els bigotis.

I com que el Minipop se celebra al bell mig de Tarragona, a quatre passes teniu tota l’oferta gastronòmica que us podeu imaginar. Cliqueu aquí per conèixer els nostres restaurants preferits i aconseguiu descomptes exclusius amb la polsera del Minipop.

Us heu quedat prou tips?